FOTO VIDEO Eroul de 14 ani din Segarcea care şi-a salvat prietenul de la moarte îl aşteaptă acasă: „De acum înainte o să fim ca fraţii”

FOTO VIDEO Eroul de 14 ani din Segarcea care şi-a salvat prietenul de la moarte îl aşteaptă acasă: „De acum înainte o să fim ca fraţii”

Băiatul de 14 ani a fost declarat eroul oraşului

Marian Becheanu, în vârstă de 14 ani, din Segarcea, a fost declarat eroul localităţii. Băiatul şi-a riscat viaţa, a coborât în fântâna adâncă de 15 metri şi a reuşit să îl scoată pe Gabriel la suprafaţă. Copilul în vârstă de trei ani a căzut ieri în puţul din curte şi a rămas captiv în tubulatură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul de 14 ani a fost declarat eroul oraşului Segarcea, iar toată lumea a ţinut să îi mulţumească pentru gestul pe care l-a făcut. Părinţii copilului de trei ani care a căzut ieri în fântâna adâncă de 15 metri au declarat că de acum înainte  Marian o să fie văzut la fel ca un membru al familiei. ’’Doamne. îţi mulţumesc că mi-ai salvat băiatul. Marian, eşti cel de-al treilea copil al meu de astăzi înainte’’, a  spus tatăl, cu lacrimi în ochi.  

„O să fim ca fraţii’’

Marian Becheanu a declarat că îşi aşteaptă prietenul să se întoarcă acasă, iar de acum înainte să existe o legătură mai strânsă între ei.

„De acum înainte o să fim ca fraţii. Mă bucur că este bine şi vreau să îl văd cât mai repede. Am avut emoţii când am coborât acolo, jos. Am prins copilul de mânuţe şi l-am ridicat la suprafaţă”, a povestit băiatul. 

Gabriel a fost transportat imediat la Spitalul Judeţean din Craiova cu un elicopter SMURD, iar starea lui este stabilă.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările