FOTO Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri”, inaugurat mâine cu un show extraordinar

FOTO Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri”, inaugurat mâine cu un show extraordinar

Teatrul Colibri are un nou sediu după şapte ani de aşteptare

Inaugurarea noului sediu al Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri” va avea loc mâine. Evenimentul marchează deschiderea celei de a 65-a stagiuni.

 
După şapte ani de aşteptare, Teatrul “Colibri” are din nou propriul sediu datorită Primăriei Craiova, care a închiriat spaţiul de la Sindicatul Electroputere şi a suportat toate cheltuielile impuse de reparaţii şi amenajări specifice desfăşurării activităţii într-o instituţie de spectacol. „Teatrului i-a fost dată în folosinţă clădirea în primăvara acestui an şi în doar cinci luni lucrările au fost finalizat. De la începutul lunii octombrie se susţin spectacole într-o sală caldă, primitoare şi plină de culoare, sâmbăta de la ora 18.00 şi duminica începând cu ora 11.00. În restul săptămânii sunt organizate spectacole în colaborare cu instituţiile de învăţământ, precum şi ateliere de creaţie, expoziţii”, a spus Adriana Teodorescu, manager în cadrul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri”.
 
La eveniment şi-au anunţat prezenta autorităţile locale, judeţene, centrale, directori ai celor mai importante teatre pentru copii şi tineret, şi de păpuşi, din România, dar şi critici de teatru.
 
Actorii companiilor MAG şi UNINVENTED THEATRE din Bucureşti, ai trupei MARIONETART şi ai Teatrului Colibri, vor susţine un show extraordinar în Bănie.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările