FOTO Tânăra ucisă de fiul judecătorilor din Craiova a fost înmormântată în prima zi de arest la domiciliu a iubitului care i-a curmat viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Ana Popescu
Foto Ana Popescu

Olimpica a fost îmbrăcată în negru, iar pe cap părinţii i-au pus o coroniţă cu flori. Tânăra de 18 ani a luat cu ea, în sicriul alb, şi panglica pe care scrie Miss Boboc.

Prieteni, colegi, băieţi şi fete cu care s-a jucat în copilărie, tineri cu care a dansat la discotecă sau elevi alături de care a fost la concursuri şcolare, dansatori alături de care a câştigat competiţii sportive, cu toţii au fost sâmbătă la Biserica Ungureni din Craiova. 

Au vrut să o conducă pe ultimul drum pe Dede, prietena lor. Sfâşiaţi de durere, părinţii abia s-au mai putut ţine pe picioare. Ei au fost ajutaţi de câţiva tineri să poată să meargă in urma cortegiului funerar. Andreea Denisa Olaru a fost înmormântată în cimitirul Ungureni, iar slujba s-a ţinut La Biserica "Toţi Sfinţii” din Craiova.

Sicriul alb a fost îmbrăcat în flori, iar de el erau agăţate toate medaliile câştigate în scurta viaţă.

tineri

Nimeni nu a vrut la înmormântare să vorbească prea mult. Tinerii au stat unii lângă alţii minute în şir fără să scoată un cuvânt. Toţi în negru, priveau spre cortegiul funerar, plângeau şi oftau. "Nu pot să cred că în toamnă Dede nu mai vine la şcoală", a spus la un moment dat o prietenă. 

"Era o fată foarte calma şi liniştită şi avea o voce foarte blândă. Suntem prietene de vreo 5 ani. Dede era cea care ştia de cele mai multe ori să dea sfaturi celor din jur, cred că dintre noi era cea mai matură. Chiar nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat în noaptea aia blestemată. Îl ştiu şi pe Matei, dar despre el nu vreau să vorbesc", a declarat o prietenă. 

"Era o fată extraordinară, mereu ajuta oamenii. Dacă cineva avea nevoie de ajutor, prima care sărea era Dede. Şi, credeţi-mă, nu exagerez deloc, nu spun asta pentru că aşa ar da bine. Mi-a fost prietenă de mica, mi-a fost colegă din casa a IV-a, mergeam împreună la antrenamente. Refuz şi acum să cred că nu mai este. Îmi va fi enorm de dor de momentele noastre", a povestit o altă prietenă.

Pe reţelele de socializare, continuă să curgă zeci de mesaje de condoleanţe. În plus, pe conturile copiilor, au intrat foarte mulţi parinţi şi i-au sfătuit pe adolescenţi să tragă învăţăminte din această tragedie. "Copii, Dede a voastră nu mai este. Trebuie să aveţi mare grijă din ce anturaje alegeţi să faceţi parte!", a scris un părinte. "Dragi adolescenţi, vieţile voastre abia încep. Clipele frumoase pot fi trăite si altfel. Nu vă urcaţi la volan băuţi, drogaţi, fără permis. Cei care vă vedeţi prietenii, colegii în astfel de situatii, nu-i lăsaţi. Interveniţi! Este viaţa voastră şi trebuie să învăţaţi să vă protejaţi. O clipă de neatenţie, vă poate distruge şi pe voi, dar şi pe părinţii voştri", a comentat o mamă pe un grup de socializare. 

In timp ce Andreea Denisa Olaru era condusă pe ultimul drum, Matei Uncheaşu era acasă. Elevul de 16 ani care a luat maşina tatălui său şi s-a urcat băut la volan este arestat la domiciliu. Procurorii au făcut contestaţie la decizia magistraţilor de la Judecătoria Craiova ca minorul să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Tribunalul Dolj a admis contestaţia procurorilor şi a emis un mandat de arestare la domiciliu pe termen de 30 de zile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite