FOTO Un şofer din Dolj a intrat cu maşina pe terasa unui bar. Patru oameni au fost răniţi. Printre ei, un copil de 7 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De pe trotuar, maşina a zburat pe terasă
De pe trotuar, maşina a zburat pe terasă

Şoferul le-a spus poliţiştilor că i-a explodat un cauciuc la maşină, a încercat să redreseze maşina, dar nu a mai putut s-o controleze.

Accidentul a avut loc miercuri după amiaza, pe DN 56, în localitatea doljeană Branişte. Şoferul unui Cielo a pierdut, la un moment dat, controlul volanului, a lovit un Matiz parcat în faţa unui bar şi a intrat, pur şi simplu, pe terasa locaţiei, amplasată pe marginea drumului. 

Un copil, în vârstă de 7 ani, ce se afla pe trotuar, a fost rănit. Cu mai multe leziuni s-au ales şi şoferul vinovat de accident, precum şi pasagerii din maşina pe care el o conducea. Bărbatul transporta persoane la ocazie. "Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Nu am vrut. Am făcut pană, mi-a explodat cauciucul, nu am mai putut controla maşina", a declarat Dumitru Căldăraru, şoferul care conducea Cielo.

Pasagerii din Matiz-ul parcat în faţa barului au avut şi ei noroc. Văzuseră terasa şi tocmai coborâseră din maşină. "Tocmai doream să intrăm în bar să bem ceva rece, când am auzit o bubuitură puternică. M-am întors şi am văzut maşina cum venea spre mine. Din fericire, s-a oprit în umbrelă. Am strigat la soţ... Vali, ne omoară... am văzut cum a lovit şi copilul, dar norocul a fost că l-a atins doar puţin la picior", a declarat Marina Bădoi, şoferiţa autoturismului parcat în faţa barului. 

Toate cele 4 victime au primit îngrijiri medicale de la medicii ajunşi la faţa locului. Şoferul şi copilul nu au fost transportaţi la spital, însă cei doi pasageri acuzau dureri şi au fost luaţi cu ambulanţa.
 

"Pe numele şoferului vinovat de accident s-a întocmit dosar penal pentru vatamare corporală din culpă În urma expertizelor, se va stabili cu exact şi cum s-a întmplat accidentul", a declarat Cosmin Gradinaru, purtător de cuvant IPJ Dolj

Toţi cei patru răniţi se află în afara oricărui pericol. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite