FOTO Primele autoturisme EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. Autovehiculele vor ajunge în Marea Britanie şi Germania

FOTO Primele autoturisme EcoSport produse la Craiova au plecat spre clienţii din Europa. Autovehiculele vor ajunge în Marea Britanie şi Germania

Ford EcoSport este fabricat la uzina din Craiova

Autototurismul EcoSport a fost lansat la Craiova pe data de 12 octombrie 2017. Primele exemplare ale noului autovehicul au fost încărcate pe trenurile speciale şi sunt gata de livrare către pieţele europene în vederea lansărilor locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autoturismul EcoSport este cel mai avansat şi complex automobil produs în România. „Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de maşini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Suntem foarte mulţumiţi de faptul că lansarea se desfăşoară conform planurilor şi procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova şi furnizorii noştri au făcut o treabă excelentă şi sunt extrem de mulţumit cu rezultatul operaţiunilor“, a declarat John Oldham, Preşedinte Ford România şi director al fabricii de la Craiova.
 
 
Autovehiculele vor ajunge în Maea Britanie şi Germania, lansările naţionale la nivelul întregii Europe - implicit România - urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie. Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an. 
 
 
În acest moment, Ford România are 4200 de angajaţi.
 
 
citeste totul despre: