FOTO Nepotul milionarului Siclitaru este principalul suspect în cazul celor doi tineri ucişi pe trecerea de pietoni

FOTO Nepotul milionarului Siclitaru este principalul suspect în cazul celor doi tineri ucişi pe trecerea de pietoni

Iulian Siclitaru este principalul suspect în cazul accidentului din această dimineaţă

Oamenii legii încearcă de mai bine de 12 ore să îl găsească pe şoferul care a ucis în această dimineaţă doi tineri pe trecerea de pietoni. Iulian Siclitaru este principalul suspect în acest caz. Mai multe persoane au povestit că acesta a băut toată noaptea la un local din Craiova, iar spre dimineaţă s-a suit la volanul autoturismului de lux şi a plecat.

 

Nepotul milionarului Siclitaru a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase scandaluri. A fost reţinut pentru săvîrşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă a fost eliberat din arest de magistraţi. Judecătorii craioveni au motivat atunci că nu au existat probe suficiente pentru a emite mandat de arestare pe numele lui Iulian Siclitaru.
 
Oamenii legii au ridicat imaginile surprinse de camerele video din localul unde Iulian Siclitaru a petrecut până spre dimineaţă.''S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului. Doi tineri au decedat ]n urma tragicului eveniment. Şoferul vinovat de producerea accidentului a fugit şi a abandonat maşina la 200 de metri de locul faptei'', a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 
Andrei şi Cosmin au murit pe loc, după ce au fost spulberaţi de un Mercedes pe trecerea de pietoni. Trupurile celor doi tineri au fost pur şi simplu mutilate. Victimele tocmai ieşiseră de la discotecă şi se îndreptau către casă.   
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: