FOTO Legea nu li se aplică şi lor. Două angajate, surprinse în timp ce fumau în holul Spitalului de Urgenţă din Craiova. Reacţia directorului

FOTO Legea nu li se aplică şi lor. Două angajate, surprinse în timp ce fumau în holul Spitalului de Urgenţă din Craiova. Reacţia directorului

FOTO Facebook/Adrian Oprică

Două angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova au decis să ia o pauză de ţigară chiar în holul spitalului la care lucrează.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două femei nu au vrut să coboare în faţa spitalului pentru a-şi aprinde ţigările, deşi fumatul este interzis în instituţiile publice din România.

Un vizitator le-a surprins în timp ce stăteau la o ţigară şi o cafea în casa scării spitalului. Fotografia a adunat sute de comentarii şi reacţii pe Facebook, potrivit digi24.ro.

Un pacient a scris: „De vreo două săptămâni tot urc pe acele scări şi toată lumea fumează, indiferent că sunt doctori, studenţi, pacienţi sau vizitatori.“
 
„Şi ne mai întrebăm de ce mor atâţia oameni“, a comentat o utilizatoare.

Eugen Georgescu, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova a declarat că este inacceptabil fumatul pe holuri sau culoare în 2019.

„Este inacceptabil ca în 2019 să fumăm pe holuri, culoare, scări de incendiu. În al doilea rând, nu putem să le cerem pacienţilor să respecte regulile, dacă nu le respectăm noi, personalul medical în primul rând. Am pornit o anchetă, se vor identifica persoanele care au făcut acest lucru şi vor intra în comisia de disciplină. Aceasta va stabili ce sancţiune vor primi doamnele care fumau“, a afirmat Georgescu.

„Au mai fost semnalate astfel de situaţii, dar fără nume. Au mai fost făcute controale. În cazul de faţă avem şi poze“, a completat acesta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: