FOTO Lecţie de patriotism. Un oltean a mers pe 6 continente cu steagul României în mână

FOTO Lecţie de patriotism. Un oltean a mers pe 6 continente cu steagul României în mână

Mihai Jitianu este mândru că este român şi oriunde călătoreşte merge cu steagul ţării după el

Mihai Jitianu are 24 de ani şi ne face cinste peste tot în lume. Tânărul a mers pe 6 continente cu steagul României în mână şi a spus tuturor că este mândru de ţara lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Jitianu a plecat la vârsta de 19 ani din ţară, iar timp de 5 ani a organizat excursii pentru studenţii din SUA. Tânărul este mândru că este român şi a vrut să arăte acest lucru lumii întregi. Olteanul ne dă o foarte bună lecţie de naţionalism şi cu zâmbetul pe buze ţine în mână steagul României. „Am dus steagul României pe 6 continente. Am simţit o mare bucurie mare în suflet în momentul în care am văzut cum oamenii m-au admirat pentru că îmi iubesc ţara şi sunt mândru că sunt oltean. Tot timpul mi-am recunoscut originea şi niciodată nu mi-a fost ruşine cu ceea ce sunt. M-am născut în Slatina, am copilărit în Caracal şi am  urmat o facultate la Craiova“, a povestit cu zâmbetul pe buze olteanul.
 
„România este ţara mea“
 
Mihai Jitianu a declarat că adevărata valoare a unui om stă în lucruri mărunte. Drapelul pe care tânărul a reuşit să îl arboreze pe 6 continente este unul cu totul şi cu totul special. Este personalizat cu mesajul: «Oltean sunt/Jiti îmi zice/Român sunt/pe un’ m-oi duce!». „România este ţara mea, iar într-o zi o să mă întorc pe meleagurile unde m-am născut, am crescut şi m-am format ca om. Momentan lucrez la un proiect pentru un mic travel show în jurul lumii, iar drapelul României va avea un rol important. La 24 de ani mă simt bogat şi pot spune că am atâtea amintiri frumoase. Am ajuns pe toate cele şase continente locuibile şi am fluturat drapelul României în peste 45 de ţări“, a mai declarat tânărul.
 
Mihai Jitianu a mai povestit că a reuşit să îşi facă prieteni oriunde s-a dus. „Multă lume a auzit de România prin intermediul lui Nadia Comăneci. Au fost şi oameni care nu auzit de ţara mea, însă eu am făcut tot posibilul să afle. Chiar dacă am doar 24 de ani am învăţat să fac mereu doar ceea ce simt şi niciodată să nu mă ascund sub o altă mască“, a mai precizat Jitianu.
 
Tânărul a povestit că dacă nu ajungea asistent de zbor la o companie din Orientul Mijlociu nu ar fi putut să călătorească atât de mult. „Am făcut multe sacrificii, dar eu zic că a meritat. Astăzi pot fi în China, mâine plec în Australia, ajung din Africa în India, şi apoi de la cascada Niagara. Pot să spun cu mâna pe inimă că visul meu a devenit realitate. De la vârsta de 15 ani mi-am dorit tot timpul să ajung pe toate continentele de pe glob“, a mai spus olteanul.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările