FOTO: Hotelul fostului senator Radu Berceanu a fost scos la vânzare. Oamenii s-au înghesuit să cumpere paturile matrimoniale

FOTO: Hotelul fostului senator Radu Berceanu a fost scos la vânzare. Oamenii s-au înghesuit să cumpere paturile matrimoniale

Mobilierul din cadrul hotelului Jiul a fost scos la vânzare

Sute de craiovenii s-au înghesuit să cumpere mobilierul din hotelul Jiul. Oamenii au declarat că majoritatea obiectelor scoase la vânzare au avut un preţ rezonabil.

 

Fost senator Radu Berceanu vrea să vândă imobilul unui mare lanţ hotelier, iar mobilierul a fost cos la vânzare la un preţ de dumping. Oamenii au cumpărat de paturi matrimoniale până la mini frigidere.''Eu am luat un pat pentru care am scos din buzunar 300 de lei, iar pentru frigider am plătit 50 de lei. Toate obiectele sunt într-o stare bună şi au meritat banii.'', a spus un craiovean.
 
Angajaţii hotelului Jiul au declarat că în maxim două ore au vândut aproape tot mobilierul.''Unii clienţi au cumpărat tot ce a fost într-o cameră. Imobilul o să fie preluat de un mare lanţ hotelier. Deja au început renovările.'', a spus un angajat. 
 
Hotelul este situat în centrul oraşului are 197 de camere şi este clasificat la trei stele. În anul 2008 a mai fost scos la vânzare, iar preţul de achiziţie a fost de 12 milioane de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: