FOTO La galop, prin centrul Craiovei. „Care-i problema că mă plimb? Deranjez pe cineva?“

FOTO La galop, prin centrul Craiovei. „Care-i problema că mă plimb? Deranjez pe cineva?“

FOTO Eşti din Craiova dacă... /  Facebook

Un tânăr a fost fotografiat  în timp ce a ieşit cu calul la plimbare pe străzile oraşului. Fără să-i pese că era claxonat şi apostrofat, tânărul călăreţ stătea neclintit pe perna ce juca rol de şa, privea în jurul său nestingherit şi părea să se bucure de vremea frumoasă de afară.

Fotografiile cu tânărul călăreţ au apărut pe Facebook şi au strâns sute de comentarii. În cele mai multe dintre ele, oamenii îl ironizau pe bărbatul care ieşise la plimbare cu calul."Altu' cu şasă cai frumoşi / Iar vă luarăţi de Făt-Frumos!....Ce oameni! /  Este frumos să vezi că încă există cavaleri / A plecat să-şi cumpere şa / Ăsta vrea să ajungă să voteze la europarlamentare, vrea să ajungă la Teleorman şi n-are maşină", au scris internauţii.
 
 
Până la urmă, a venit şi explicaţia. "L-am întrebat ce face, de ce merge cu calul prin oraş", a scris unul dintre internauţi. "Care-i problema că mă plimb, deranjez pe cineva? Merg pe trotuar, nu pe unde circulă maşinile, să le încurc", a răspuns călăreţul.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: