FOTO Descoperire sinistră la Craiova. Unde a fost găsit, abia după două zile, piciorul unei femei omorâte într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de numai 12 ani a găsit din întâmplare piciorul unei femei ucise într-un accident rutier în seara zilei de duminică, 15 iulie.

Accidentul a avut loc duminică, 15 iulie, în jurul orei 22.00, pe strada Banu Stepan din cartierul craiovean Mofleni. O femeie de 71 ani a traversat strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure, şi a fost lovită în plin de o maşină. A murit pe loc.

Când au ajuns la faţa locului, rudele au văzut că bătrâna nu mai avea un picior şi au inceput sa-l caute.

"Peste tot ne-am uitat, prin iarbă, prin grădinile din jur şi nimic. Noi ne uitam pe jos, nu pe sus. Vă daţi seama ce viteza a avut şoferul dacă mamei i-a zburat piciorul atât de departe?", a declarat Maricica Golea, fiica femeii decedate.

Inclusiv poliţiştii au periat toată zona, fără nici un rezultat. Piciorul a fost găsit la o distanţă de peste 70 de metri de locul accidentului. Abia marţi după-amiază, o fetiţă în vârstă de 12 ani a văzut piciorul exact când dorea să intre în casa bunicului. A fost la un pas de a leşina.
 

Imagine indisponibilă


Piciorul femeii decedate a fost luat de la faţa locului şi urmează să fie supus unei expertize medico-legale. Ulterior, va fi predat rudelor, care aşteaptă să-l primească pentru a o putea înmormânta pe femeie.

Autorul accidentului este din localitatea doljeană Vârvoru de Jos, are 30 de ani, si este cercetat pentru ucidere din culpă. În seara tragediei, rudele victimei nu s-au mai putut controla când au văzut-o pe bătrână în balta de sânge şi l-au înţepat pe şofer cu un cuţit în umăr. Rana a fost superficială, iar bărbatul nu a depus nici o plângere.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite