FOTO Craiova devine campioană la gropi. Cum arată străzile în realitate şi cum figurează de fapt în actele Primăriei. „Vouă chiar nu vă e ruşine deloc?“

FOTO Craiova devine campioană la gropi. Cum arată străzile în realitate şi cum figurează de fapt în actele Primăriei. „Vouă chiar nu vă e ruşine deloc?“

FOTO / Eşti din Craiova dacă...

Craiovenii sunt îngroziţi că zăpada a început să se topească şi au început să apară pe străzile lor adevărate cratere. Oamenii postează zilnic pe reţelele de socializare imagini cu drumurile distruse. „Am fost la Primărie să le spun să facă ceva că nu mai rezistăm. Şoc! Strada mea figurează ca fiind asfaltată“, „La fel am păţit. Noi suntem mai <<şmecheri>>, figurăm şi cu trotuar“, au scris craiovenii pe Facebook.

Autorităţile craiovene par să nu mai facă faţă asaltului de sesizări atunci când vine vorba de asfaltarea străzilor. Unele dintre ele sunt pietruite, altele sunt acoperite de pământ, dar toate au în comun gropile. Oamenii îi invită în cartierele lor pe cei care conduc oraşul.

"Să vină în cartiere, să dea câteva ture cu maşina sau să meargă pe jos prin bălţi sau noroi. Să vadă ce trăim noi zilnic", au scris oamenii pe Facebook.

Mulţi internauţi au povestit, însă, ce au păţit când au mers la Primărie să ceară ajutor. "Multe din străzile cu gropi, la primărie sunt trecute ca fiind asfaltate, dacă mergi la ei zic ca nu este adevărat"...
 
"Am fost la Primărie să le spun să facă ceva că nu mai rezistăm. Şoc! Strada mea figurează ca fiind asfaltată"..."La fel am păţit. Noi suntem, însă, mai <<şmecheri>>, figurăm şi cu trotuar "... "Am ajuns să-mi fie groază când trebuie să plec sau să mă întorc acasă. Suntem de râsul lumii. Vouă chiar nu vă e ruşine deloc? Ne putem numi noi oraş civilizat?", au comentat craiovenii pe mai multe conturi de socializare.
 

Oamenii au dat şi exemple unde sunt cele mai mari probleme: strada Fermierului, străzile din cartierul Făcăi, strada Potelu, străzile din cartierul Cernele, străzile din Bariera Vâlcii.

Reprezentanţii Primăriei Craiova spun că vor analiza toate aspectele sesizate şi vor căuta soluţii. Unele dintre străzi, spun autorităţile, ar fi deja prinse în lotul de asfaltări din acest an.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările