FOTO Copilul obez din judeţul Dolj se întoarce acasă. Alexandru a reuşit să slăbească 3 kilograme

FOTO Copilul obez din judeţul Dolj se întoarce acasă. Alexandru a reuşit să slăbească 3 kilograme

Alexandru nu vorbeşte şi nu merge, iar la 5 ani cântăreşte 120 de kg

Alexandru Negrici va fi trimis acasă, la Craiova, unde doctorii vor trebui să îi controleze regimul stabilit de medicii din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazul copilului care la vârsta de 5 ani cântăreşte cât un adult obez a şocat o ţară întreagă. Autorităţile s-au sesizat, iar  Alexandru Negrici, care riscă oricând să facă un infarct, a fost transportat cu o Ambulanţă la un spital de specialitate din Capitală. Mai mult, părinţii povestesc că au mai avut un copil care a murit de obezitate. 

A făcut primii paşi
 
Alexandru nu a mers niciodată în picioare. Deşi a ajuns la vârsta de 5 ani, este atât de gras încât nu poate merge. Pentru a se deplasa dintr-un loc în altul, acasă, se târa pe coate. Specialiştii care au lucrat cu el,  de când micuţul a fost internat la spitalul Delta din Bucureşti, l-au ajutat însă pe Alexandru să facă primii paşi. Copilul a reuşit să meargă şi, mai mult, a pierdut în greutate 3 kilograme. Mariana Negrici, mama lui Alexandru, a spus că băiatul s-a obişnuit cu regimul pe care îl are.
 
Băiatul a fost diagnosticat, în urmă cu patru ani, cu obezitate morbidă, iar în urmă cu aproximativ o lună a suferit un preinfarct. "Nu s-a descoperit ceva care sa ne ingrijoreze. Respira bine, e absolut in regula, nu e un pacient usor de anesteziat, asta va pot spune", spune Daniela Goforoja, medicul anestezist.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările