FOTO Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut de patronul său pentru că şi-a cerut salariul. Angajatorul îl acuză că a furat motorină

FOTO Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost bătut de patronul său pentru că şi-a cerut salariul. Angajatorul îl acuză că a furat motorină

Bărbatul susţine că a fost bătut de patron pentru că şi-a cerut salariul

Cristian Ghidircel, în vârstă de 34 de ani, din Craiova, susţine că a fost bătut crunt de patronul său pentru că a îndrăznit să îşi ceară salariul. De acelaşi tratament ar fi avut parte şi iubita lui care îl însoţea, iar ambii au ajuns la spital cu ambulanţa şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul de 34 de ani a povestit că în urmă cu trei săptămâni s-a angajat pe postul de şofer la o firmă de transport din Dolj. Totul a mers bine până în urmă cu trei zile, atunci când patronul l-a chemat în biroul lui şi l-a pus să semneze decizia de încetare a contractului de muncă. Cristian Ghidircel susţine că în momentul în care a îndrăznit să îşi ceară salariul a fost „pedepsit“.

 „I-am cerut patronului să îmi ofere salariul pe cele trei săptămâni pe care le-am prestat în cadrul societăţii, însă a venit lângă mine la maşină şi a început să tragă de mine şi mi-a adus cuvinte jignitoare. A început să mă lovească cu pumnii şi am ajuns la spital cu ambulanţa. Am mai multe lovituri în zona capului şi fisură de canal la ureche. Eu am fost bătut pentru banii mei, iar acest lucuru nu este corect“, a spus Cristian Ghidircel.

Bărbatul de 34 de ani a ajuns aseară la Spitalul Judeţean din Craiova

Neagă toate acuzaţiile

Cristian Ghidircel a mai precizat că a mers împreună cu iubita lui la sediul societăţii, iar femeia ar fi avut parte de acelaşi tratament. „În momentul în care a venit la maşină eu nu am ştiut că este patronul prietenului meu. A început să îl lovească, iar eu m-am speriat şi i-am cerut să înceteze. Atunci m-a lovit şi pe mine şi am ajuns la spital cu mâna luxată şi ochiul negru“, a povestit speriată femeia.

Bărbatul de 34 de ani şi iubita lui au ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Craiova, iar medicii le-au oferit îngrijiri medicale. „Pacinetul de 34 de ani prezintă un traumatism cranio-facial acut prin agresiune fizică şi a fost eliberat la domiciliu. Ambii au primit îngrijiri medicale“, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeeţan din Craiova.

Patronul bărbatul neagă acuzaţiile care i se aduc şi susţine că de fapt fostul angajat a fost concediat din cauză că a furat motorină.

Oamenii legii au deschis dosar pe numele patronului pentru lovire şi alte violenţe. „Administratorul unei societăţi comerciale având ca oboiect de activitate transport de mărfuri le-ar fi aplicat lovituri în zona feţei atât femeii, dar şi bărbatului de 34 de ani. A fost înregsitrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe“, a precizat Cătălin Dochia, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe

Cristian Ghidircel şi iubita lui au mers aseară la poliţie şi au depus plângere împotriva patronului pentru lovire şi alte violenţe.


 

citeste totul despre: