FOTO Autoturismul EcoSport a depăşit cu mult producţia din perioada Oltcit şi Daewoo. La Craiova se produce o maşină la 87 de secunde

FOTO Autoturismul EcoSport a depăşit cu mult producţia din perioada Oltcit şi Daewoo. La Craiova se produce o maşină la 87 de secunde

La fabrica Ford din Craiova se produce un autoturism EcoSport la 87 de secunde

Noul autoturism EcoSport este cel mai avansat şi complex produs în România, iar zilnic pe poata fabricii Ford din Craiova ies 600 de autovehicule. În primele patru luni producţia autovehiculului a ajuns la un total de 20.000 de unităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fabrica Ford marchează cel mai ridicat volum înregistrat vreodată la Craiova într-o singură lună, iar  la începutul anului 2018 peste 11.000 de maşini au plecat de la uzina din Bănie. 
 
Potrivit datelor furnizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile la începutul anului creşterea a fost de peste 200% faţă de perioada în care la uzina din Bănie era în producţie autoturismul B-Max. 
 
În acest moment la Craiova se produce un autoturism EcoSport la 87 de secunde şi a depăşit cu mult procesul din perioada Oltcit şi Daewoo. Pentru a sprijini volumul de muncă în creştere, la fabrica de la Craiova au fost angajaţi în plus 1700 de operatori de bază şi personal calificat în cursul acestui an.  Noul autovehicul poate fi comandat în prezent de la dealeri cu un preţ de 13.600 de euro cu TVA, valabil pentru motorizarea de 1,0 litri Ecoboost de 10us de a0 CP, prodsemenea tot la Craiova şi echiparea Trend cu pachet Trend. 
 
Producţia autoturismului EcoSport la Craiova a ajuns la un total de peste 20.000 de autovehicule, iar cele mai multe au fost asamblate în luna ianuarie.  
 
În primele patru luni de producţie Ecosport la Craiova s-a ajuns la un total de 20.000 de maşini, cele mai multe fiind asamblate în luna ianuarie.
 
Ford a devenit cel mai mare angajator privat din Dolj, iar în acest moment 4.419 salariaţi îşi desfăşoară activitatea la uzina din Bănie.
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările