FOTO Cum se antrenează mascaţii din Craiova printre fecale. „Aşa suntem noi respectaţi de tovarăşii conducători“

FOTO Cum se antrenează mascaţii din Craiova printre fecale. „Aşa suntem noi respectaţi de tovarăşii conducători“

Luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale (S.A.S.) se pregătesc de ani de zile pentru intervenţii într-o clădire dezafectată care nu aparţine Inspectoratului de Poliţie Dolj. Singurul moment al zilei în care nu intră nimeni în imobil este atunci când mascaţii se antrenează. În rest, construcţia este folosită ca WC public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imobilul unde se antrenează luptătorii S.A.S. aparţine fostului regiment de aviaţie din Craiova, dar de ani buni a fost abandonat. Clădirea este folosită acum de oameni ai străzii iar încăperile s-au transformat într-un adevărat focar de infecţie. "Aici stăm noi, zilnic, trei ore. Ne antrenăm printre fecale, hârtie igienică, resturi de mâncare, geamuri sparte sau tot felul de alte obiecte deteriorate. Aşa suntem noi respectaţi de tovarăşii  conducători. Condiţii decente, nu?", întreabă supăraţi mascaţii pe reţelele de socializare.

Sindicatul Poliţiştilor Dolj a reacţionat dur împotriva şefilor S.A.S şi IPJ Dolj pe pagina personală de facebook şi a menţionat că situaţia este foarte bine ştiută de cei aflaţi în fruntea instituţiei.

"ŞEFUL I.P.J. DOLJ SAU ALBĂ CA ZĂPADA

Ani de zile am tăcut, sperând că într-o bună zi, mizeria pe care o ascunde sub pre şeful S.A.S. Dolj, mângâiat părinteşte pe creştet de către Şeful I.P.J. DOLJ, se va curăţa, iar condiţiile de antrenament ale luptătorilor S.A.S. se vor schimba.

Nu vă gândiţi că aceşti luptători îşi doresc condiţii ca ale altor poliţişti europeni, deşi I.P.J. Dolj se doreşte o poliţie europeană, ci işi doresc nişte condiţii DECENTE de antrenament.

Poliţiştii din cadrul S.A.S. Dolj, sunt obişnuiţi cu greul, dar nu sunt obişnuiţi cu bătaia de joc, ridicată la rang de artă de către şeful S.A.S. Dolj, sub directa îndrumare şi la indicaţiile preţioase ale tovarăşului inspector şef al I.P.J. Dolj. Şi pentru că a venit vremea să arătăm această mizerie, ştiind că o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte, vă vom prezenta câteva fotografii din „baza” de antrenament a celebrilor mascaţi.

Pentru că aşa vor muşchii şefului S.A.S. Dolj, în fiecare zi, trei ore, poliţiştii din cadrul serviciului sunt obligaţi să se pregătească înconjuraţi de fecale. Da, aţi citit bine, FECALE, pentru că poliţiştii din cadrul serviciului „trebuie sa suporte cu stoicism privaţiunile serviciului militar”.

Vă întrebaţi de ce Albă ca Zăpada? Pentru că inspectorul şef, în toţi aceşti ani, indiferent cât de mare a fost mărul otrăvit din gatul lui, a fost întotdeauna salvat de un Făt Frumos, dând vina pe cine s-a nimerit.

Îl invităm pe tovarăşul inspector şef al I.P.J. Dolj, să îi onoreze cu prezenţa la un antrenament şi să se bucure de aceleaşi condiţii şi mirosuri de care se bucură luptătorii din cadrul S.A.S., de ani de zile", au scris poliţiştii într-o postare publică.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: