Florin Busuioc a făcut infarct la sfârşitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova

Florin Busuioc a făcut infarct la sfârşitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova

Florin Busuioc este cunoscut îndeosebi datorită rubricii Meteo prezentate la Pro Tv

Actorul Florin Busuioc a jucat într-o piesă de teatru marţi, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfârşitul spectacolului i s-a făcut rău. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanţă au reuşit să-l resusciteze şi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucureşti din cauza condiţiilor nefavorabile şi a fost operat la Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este conştient. Transferul la Bucureşti este riscant.
 
Unul dintre cei doi medici care l-au operat marţi noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat că starea vedetei ProTV este mult mai bună, dar Busu este în continuare sedat.
 

UPDATE „Busu“ a fost operat de doi medici tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ
 
Florin Busuioc tocmai ieşise de pe scenă când a spus că îi este rău şi nu poate să mai respire. A vrut să meargă afară, să ia o gură de aer, dar nu a reuşit. S-a aşezat pe un scaun şi s-a prăbuşit. Imediat colegii au sunat la 112. Conform mai multor surse, Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic, dar medicii de pe ambulanţă ajunşi imediat la faţa locului au reuşit să-l resusciteze.
 
Florin Busuioc a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, la Terapie Intensivă. A fost intubat şi ventilat mecanic, iar apoi a intrat în sala de operaţie imediat după miezul nopţii, pentru montarea unui stent. Intervenţia s-a încheiat cu bine. Deocamdată rămâne internat în spitalul din Craiova.
 
Busu de la Meteo
 
Florin Busuioc este cunoscut mai mult ca om de televiziune decât ca actor. Cu toate acestea, visul de a deveni actor este cel care l-a adus în Capitală. A dat de cinci ori admiterea până a intrat, însă apoi a urmat cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa. La ProTV a ajuns înainte de lansarea postului, unde a început să dubleze desene animate. Vocea inconfundabilă este cea care i-a asigurat şi alte proiecte.

La Meteo a ajuns după ce o perioadă a stat în concediu fără plată şi a primit provocarea cu recunoştinţă şi responsabilitate. Nu contează ce ţi se dă pe mână, contează să fii cel mai bun în ceea ce faci, a declarat Busu într-un interviu pentru „Adevărul“, cu un an în urmă. Aşa a făcut din „Cenuşăreasa programelor“ o rubrică extrem de apreciată şi urmărită de telespectatori. Ajutat de carismă, talent actoricesc, intuiţie şi simţ al umorului dezvoltat, dar şi de o echipă care i-a permis „să se joace“, Busu a devenit un brand sub sigla televiziunii. 
 
Citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările