Fiul judecătorilor din Craiova şi-a ucis iubita în accidentul rutier pe care l-a provocat conducând beat şi fără permis. Tânăra avea doar 18 ani

Fiul judecătorilor din Craiova şi-a ucis iubita în accidentul rutier pe care l-a provocat conducând beat şi fără permis. Tânăra avea doar 18 ani

Matei Uncheaşu a fost reţinut preventiv de poliţişti FOTO Facebook

Andreea Denisa, o tânără de 18 ani din Craiova, a murit în accidentul rutier provocat de prietenul ei, Matei Uncheaşu (16 ani), care s-a urcat la volanul maşinii Volkswagen Golf a părinţilor fără a avea permis auto şi în stare de ebrietate. Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe contul de socializare al Andreei Denisa sunt zeci de mesaje de condoleanţe. Fata era iubita fiului de judecători.
 
Toţi prietenii spun că sunt în stare de şoc şi îl acuză de teribilism pe Matei Uncheaşu, cel care a provocat accidentul grav în dimineaţa zilei de 17 iulie. "Pentru că vorbele părinţilor le luaţi mereu în râs, credeţi că părinţii sunt de modă veche şi nu mai ştiu nimic. Păcat, uite ce face anturajul", a scris unul dintre comentatori pe contul de Facebook al tinerei.
 
Accidentul a avut loc marţi dimineaţa, 17 iulie, la ieşire din Craiova, în zona cunoscută sub numele Hanul Doctorului. Matei Uncheaşu este fiul judecătorilor Dumitru Uncheaşu, magistrat la Judecătoria Craiova, delegat la Penitenciarul de Minori Craiova, iar mama este Cecilia Uncheaşu, judecător la Tribunalul Dolj. Maşina implicată în accident era a tatălui minorului, dar acesta a spus poliţiştilor că nu ştia ce a făcut fiul său. Când s-a întâmplat tragedia, cei doi magistraţi erau la spital, lângă bunicul aflat în comă al adolescentului.
 
Andreea Denisa, tânăra de 18 ani care a murit în accident FOTO Facebook
 
Poliţiştii craioveni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. Matei Uncheaşu a ieşit din spital şi a fost reţinut pentru 24 de ore. El se află deja în arestul poliţiei doljene, iar miercuri, 18 iulie, va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
citeste totul despre: