Fiica de doar 12 ani a unui medic român explică ce înseamnă vaccinul anti-COVID- 19. „E genială fetiţa“ VIDEO

Fiica de doar 12 ani a unui medic român explică ce înseamnă vaccinul anti-COVID- 19. „E genială fetiţa“ VIDEO

Astrid, fiica medicul român Laura Ghibu FOTO Facebook / Laura Ghibu

Copilul a realizat un videoclip cu desene care face ravagii pe internet. Mama sa spera ca autorităţile române să-l folosească în campania de informare, dar italienii au fost primii care au reacţionat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Laura Ghibu este medic specializat în chirurgie orală, în oraşul suedez Malmö. Are o fetiţă de 12 ani, Astrid, care visează să ajungă astronaut. La sfârşitul anului trecut, Astrid i-a cerut mamei sale să-i explice tot ce ştie despre vaccinul anti-Covid.

"Astrid, 12 ani: "Mama, cum funcţionează vaccinul anti COVID?"

Eu: "Blablablablablablabla...................."

După două ore a venit cu tableta şi mi-a arătat ceea ce puteţi şi voi admira, dacă vizionaţi filmul de mai jos", a scris medicul român pe pagina sa de socializare.

Laura Ghibu a postat materialul şi în scurt timp a fost contactată de un reputat medic italian.

"Am făcut ieri şi varianta în italiană. După 1 oră de la postare, am fost contactată de profesorul Raffaele Bruno de la Pavia, medicul infecţiolog care a tratat primul caz de COVID în Italia şi care mi-a cerut permisiunea să preia videoul pentru campania de informare asupra vaccinului în toată regiunea Lombardia. A spus că videoul va fi trimis la 10 milioane de locuitori din nordul Italiei! L-am cedat cu plăcere şi GRATUIT!

Aviz autorităţilor române!", a mai scris Laura Ghibu.

Copilul foloseşte desene şi explică pe înţelesul tuturor  ce înseamnă" tehnica ARN mesager şi cum funcţionează, de fapt, vaccinul la care au lucrat timp de 10 luni cercetători din întreaga lume".

Mii de oameni au reacţionat când au văzut videoclipul realizat de Astrid. "E genială fetiţa. Am înţeles tot. am înţeles ce înseamnă acest vaccin de la un copil, nu de la specialişti. Simplu, pe înţelesul oamenilor care nu au noţiuni ştiinţifice", au scris cei mai mulţi dintre români pe reţelele de socializare.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sindicalist din Poliţie: „Doar beţivani şi purtătoare de fustiţe scurte erau răsplătiţi cu bani şi funcţii“

PNL nu mai are nevoie de adversari: se devorează singur

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările