Fetiţă de 7 ani, spulberată de o maşină chiar de ziua ei. „Mergea să-şi cheme prietenii, să taie tortul“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcisa Maria, alături de mama sa  FOTO Faceebook / Narcisa Stoica
Narcisa Maria, alături de mama sa  FOTO Faceebook / Narcisa Stoica

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum şoferul, după ce a azvârlit copilul  zeci de metri, şi-a continuat drumul, fără să privească înapoi. Era prieten cu părinţii micuţei.

Tragedia a avut loc în localitatea doljeană Bistreţ. 

Narcisa Maria era o fetiţă adorată de toţi vecinii. Veselă şi respectuoasă. Aşa o descriu cei care au cunoscut-o. 

În dimineaţa zilei de 15 august, fetiţa de 7 ani s-a trezit tare fericită. Era ziua ei onomastică. Deşi era tristă că părinţii plecaseră în urmă cu trei săptămâni la muncă, în străinătate, ştia că bunicii în grija cărora fusese lăsată, îi pregăteau o surpriză. Şi nu s-a înşelat. Bunica îi făcuse un tort frumos, iar ea abia aştepta să se lase seara şi să invite câţiva copii acasă. "Când s-a întâmplat nenorocirea, Narcisa mergea să-şi cheme prietenii, să taie tortul. A luat bicicleta şi când a fost să traverseze strada, s-a uitat să vadă dacă trece vreo maşină. S-a şi oprit când a trecut una. Dar pe cea care circula cu viteză foarte mare nu a văzut-o. A azvârlit-o la vreo trei case depărtare", povesteşte distusă de durere mătuşa fetiţei.

Cumplitul accident a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Narcisa a murit pe loc. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic. Când au aflat cumplita veste, părinţii s-au întors imediat acasă. "Mi s-a oprit inima, nu mai pot. Nu-mi vine să cred. Nu-mi vine să cred. Am vorbit cu ea pe la prânz, i-am spus să doarmă după amiază şi seara, când taie tortul să-mi trimită şi mie poze. Ea şi-a dorit mult să taie tortul cu prietenii, cu verişorii ei. Soacra mea i-a spus să stea mai bine acasă, dar ea nu a vrut. A zis că merge ea să cheme copiii. A plecat şi nu s-a mai întors", a povestit distrusă de durere Elena Stoica, mama fetiţei.

Ce a făcut şoferul

După ce a lovit-o în plin pe fetiţă, şoferul şi-a continuat drumul. A fost prins după aproape 24 de ore. Îşi abandonase maşina şi dormise pe câmp."Mi-a fost frică să opresc, mi-a fost frică de oameni, că mă omoară", a spus bărbatul de 30 de ani. Acesta cunoştea familia fetiţei pe care a ucis-o. Mai mult, era prieten cu părinţii acesteia.

Bărbatul a fost imediat reţinut de poliţişti.

sofer ucigas Bistret

Şoferul a fost prezentat în faţa instanţei, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Când va atinge apogeul Valul 4 şi care vor fi cele mai afectate judeţe

„Supravieţuitorul” care trăieşte de cinci ani în paradisul din Munţii Cugirului FOTO

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite