Familia poliţistului împuşcat în cap vrea să fie tratat la o clinică din străinătate: „Va rămâne cu defect, posibil paralizat pe stânga şi să nu mai poată vorbi“

Familia poliţistului împuşcat în cap vrea să fie tratat la o clinică din străinătate: „Va rămâne cu defect, posibil paralizat pe stânga şi să nu mai poată vorbi“

Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat din greşeală de iubita sa

Bogdan Dumitrescu, ofiţer în cadrul SCCO Olt, a fost împuşcat în cap de iubita sa pe data de 31 ianuarie 2018 şi a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Craiova. Medicii l-au operat de trei ori, iar starea lui în momentul de faţă este stabilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia poliţistului împuşcat în cap de prietena sa a cerut ca acesta să fie transferat la o clinică din străinătate. „Este stabilizat, iar familia face demersuri să-l trimită undeva, dacă se poate, în străinătate. Respiră ventilat, este ajutat, dar deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică. Să vedem, prin Ministerul Sănătăţii, unde ar putea face recuperare, mai bine ca la noi, unde sunt alte condiţii. Eu recomand oriunde în ţările din Vest. Va rămâne cu defect, posibil paralizat pe partea stângă, ar putea să nu mai poată vorbi. Îmbucurător este, însă, faptul că trăieşte“, a spus Alexandru Cameninţă, medic neurochirurg în cadrul Spitalului Judeţean din Craiova. 
 
Poliţistul Bogdan Dumitrescu a fost împuşcat accidental în cap de iubita sa pe data de 31 ianuarie 2018. Anchetatorii au stabilit că înainte de acest incident, cei doi au fost în vizită la nişte prieteni. Pistolul folosit îi aparţinea lui  Bogdan Dumitrescu şi nu era din dotarea Inspectoratului de Poliţie Olt. Anchetatorii care au ajuns la locul faptei au stabilit că cei doi consumaseră băuturi alcoolice.
 
Procurorii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: