EXCLUSIV SURSE: Victor Ponta, cu avionul la Satu Mare. Premierul ar fi renunţat la o aeronavă militară şi a folosit un avion civil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, într-un avion de luptă la Fabrica de Avioane Craiova FOTO Mediafax
Victor Ponta, într-un avion de luptă la Fabrica de Avioane Craiova FOTO Mediafax

Premierul Victor Ponta s-a deplasat, duminică, la bordul unei aeronave civile, de la Craiova la Satu-Mare, unde participă la sărbătoarea Sâmbra Oilor. Iniţial, premierul ar fi intenţionat să apeleze la o aeronavă militară, susţin surse din cadrul IPJ Dolj. Ulterior, după ce chemase deja avionul militar de la Bucureşti, premierul s-a răzgandit şi a comandat un avion privat.

UPDATE Surse din cadrul IPJ Dolj au precizat, pentru „Adevărul“, că premierul Victor Ponta a solicitat iniţial o aeronavă militară cu care trebuia să plece sâmbăta seară de pe Aeroportul Craiova. Surse din cadrul IPJ Dolj au mai precizat că premierul şi-a schimbat aeronava şi a comandat un avion privat de 18 locuri.    

ponta la satu mare

FOTO Victor Ponta alături de Daciana Sârbu la Sâmbra Oilor la Satu Mare

UPDATE „A plecat cu avion civil de pe Aeroportul din Craiova“, a spus Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj. 

UPDATE Ajuns la Satu Mare, la Sâmbra Oilor, Victor Ponta a negat informaţia potrivit căreia ar fi dorit să apeleze la o aeronavă militară. „Nu este adevărat, Noi suntem  civili, circulăm cu ce circulă civilii“, a declarat Victor Ponta, la Satu Mare.

image

UPDATE Directorul aeroportului din Craiova susţine că Victor Ponta nu a plecat cu un avion militar: „Victor Ponta n-a plecat cu un avion militar de la Craiova. Însă a plecat la ora 8.40. Mai mult nu pot să vă spun“, a declarat Mircea Dumitru, directorul Aeroportului din Craiova.

Avionul cu care Victor Ponta a plecat spre Satu Mare trebuia să decoleze din Craiova la ora 7.30, însă docalarea a fost întârziată cu o oră din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Premierul Victor Ponta s-a aflat, duminică, în judeţul Satu Mare, unde are loc „Sâmbra Oilor“. Ieri, premierul s-a aflat la Cariova, unde a vizitat Fabrica de Avioane, Fabrica de trenuri electrice SC Softronic şi s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei turceşti ETI Gida Sanayi ve Ticaret A.T, care vor construi la Craiova o fabrică de biscuiţi şi de produse de patiserie. 

În ultima perioadă, Victor Ponta a fost în Constanţa, unde a vizitat, alături de Radu Mazăre, cartierul de locuinţe sociale Henri Coandă, Tulcea, Babadag, Rovinari, Târgu Jiu şi Craiova.

Ponta acuză

La "Sâmbra Oilor", premierul s-a arătat supărat pe informaţiile potrivit cărora s-ar fi deplasat cu un avion militar. "Am citit pe site-ul Adevărul că am venit aici cu un avion militar. Adevărul este o minciună, după cum cred că v-aţi dat deja seama", a afirmat Ponta.

Şi MApN a dezminţit că Ponta s-ar fi deplasat, de la Craiova la Satu-Mare, cu un avion militar. "Referitor la informaţiile apărute în presă, legate de o presupusă deplasare a prim-ministrului cu un avion militar în teritoriu, Statul major al Forţelor Aeriene precizează că nicio aeronavă aparţinând Ministerului Apărării Naţionale nu a fost folosită de către şeful Executivului", se arată într-un comunicat al ministerului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite