EXCLUSIV Noi amănunte în cazul tânărului sinucigaş care a omorât o fetiţă de 6 ani şi pe tatăl acesteia. „Dorea ca moartea lui să apară la TV”

EXCLUSIV Noi amănunte în cazul tânărului sinucigaş care a omorât o fetiţă de 6 ani şi pe tatăl acesteia. „Dorea ca moartea lui să apară la TV”

Leontin Marian Popa FOTO Facebook/arhiva personală

Mai mulţi prieteni ai tânărului vinovat de accident care a intrat intenţionat cu maşina într-un autoturism în care se aflau doi soţi şi copilul lor  cred că totul putea fi evitat dacă familia lui intervenea la timp. "Ştiau că nu e uşă de biserică. Poliţiştii au tras după el când încerca să fure"

A trecut o săptămână de la cumplitul accident care a avut loc pe centura de Nord a Craiovei în care trei oameni şi-au pierdut viaţa.  
 
Prietenii lui Leontin Marian Popa, tânărul de 25 de ani care în dimineaţa zilei de 28 iulie, în jurul orei 5, a plecat de acasă hotărât să-şi pună capăt zilelor, încă sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Cei mai mulţi dintre ei încearcă să-i găsească scuze, dar există şi tineri care văd altfel lucrurile. 

„Eu nu pot să-i găsesc vreo scuză. Nu are nici el şi nici familia lui. L-am cunoscut pe Leontin bine. În ultima lună nu ne-am mai văzut. Era un tip ok, cel puţin aşa părea. Ce mă deranjează este că, după tragedie, cei apropiaţi lui spun că după ce s-a despărţit de Ana, prietena lui, s-a schimbat enorm.. El şi Ana au locuit împreună, au fost colegi de serviciu. Apoi s-au despărţit şi în ultima lună era de nerecunoscut. Era abătut şi vorbea numai despre faptul că el nu poate trăi fără ea. Că s-a săturat de viaţa asta. Că o va face să plătească. Că nu o să mai aibă linişte. A spus de nenumărate ori că se urcă în maşină şi se opreşte într-un tir. Fratele său când a auzit asta trebuia să intervină. Poate că dacă îl ducea la un psiholog, dacă i-ar fi explicat că nu e în regulă cum gândeşte, că a intra cu maşina într-un tir aşa cum zicea el înseamnă să-l omoare poate şi pe şofer, eu cred că nu se ajungea la tragedia la care s-a ajuns. Leontin nu a ales să intre cu maşina într-un copac, de exemplu. Dorea ca moartea lui să apară la TV. De asta spunea că se va vorbi mult despre el şi Ana nu-şi va găsi liniştea. nu pot să-i găsesc nicio scuză. Şi ca mine gândesc şi alţii", a declarat pentru Adevărul unul dintre apropiaţii lui Leontin Marian Popa.

„Nu vreau să-mi daţi numele pentru că, din păcate, nu mai ştim printre ce oameni trăim", a mai spus acesta.
 
Un alt apropiat al tânărul a povestit că Leontin Marian Popa a avut probleme cu legea încă din adolescenţă, fapt confirmat şi de reprezentanţii IPJ Dolj. 

„Am văzut că pe reţelele sociale mulţi îl plângeau, spuneau că a fost un om bun, iar mama lui scria că a fost un copil cuminte. Nu este deloc adevărat. De mic a creat probleme. Poliţiştii au tras după el când încerca să fure. Avea vreo 16 ani când s-a întâmplat. El şi un prieten au vrut să fure dintr-o gospodărie şi poliţiştii s-au luat după ei. Erau pe un scuter. Prietenul a şi fost împuşcat în picior. Atunci ştiu că familia l-a susţinut. Aşa cum l-a susţinut şi când avea abateri în trafic. Ştiau că nu e uşă de biserică", a declarat un alt tânăr.
 
Accidentul cumplit a avut loc  lângă Craiova. Leontin Marian Popa, în vârstă de 25 de ani, plecase înainte de ora 5 la volanul maşinii pe care i-o cumpărase mama sa în urmă cu puţin timp. Scrisese un bilet de adio în care spunea că o iubeşte pe Ana, fosta prietenă, şi că nu vrea să mai trăiască. A intrat în prima maşină care i-a ieşit în cale. În autoturismul care circula regulamentar se afla o familie întreagă. Mama, de 34 de ani, tatăl de 41 de ani şi feţiţa lor, în vârstă de 6 ani. Tatăl şi copilul au decedat în drum spre spital. Familia era în drum spre litoral unde visa să-şi petreacă vacanţa.
 
Vă mai recomandăm să citiţi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: