Dosarul profesorilor de la Universitatea de Medicină din Craiova, acuzaţi de luare de mită, amânat. Studentele au plătit examenele cu bani şi favoruri sexuale

Dosarul profesorilor de la Universitatea de Medicină din Craiova, acuzaţi de luare de mită, amânat. Studentele au plătit examenele cu bani şi favoruri sexuale

Şase profesori din cadrul Universităţii de Medicină din Craiova sunt acuzaţi de luare de mită

Şase profesori din cadrul Universităţii de Medicină din Craiova au fost trimişi în judecată pentru luare de mită. Aceştia au primit de la studenţi bani, bijuteri, dar şi cosmetic, pentru a-i promva la examene.

Studentele au plătit examenele şi cu favoruri sexuale. Profesorii de la Universitatea de Medicină din Craiova au fost trimişi în judecată pentru luare de mită. Inculpaţii au cerut magistraţilor Curţii de Apel Craiova rejudecarea dosarului, iar cererea le-a fost admisă. „ Admite contestaţiile inculpaţilor Firu Dănuţ, Petrică Cristina, Chirigiu Liviu, Purcaru Ştefana Oana, Roşu Lucica cu extindere şi pentru inculpata Cernea Daniela Denisa. Desfiinţează încheierea contestată şi trimite cauza spre rejudecare la Tribunalul Olt. Definitivă“, se arată în încheierea instanţei.
 
Magistraţii Tribunalului Olt au stabilit un nou termen în dosar pentru data de 14 iulie.
 
VIDEO 

Opt profesori din cadrul Facultăţii de Medicină din Craiova sunt suspectaţi de luare de mită

 

 
Profesorii din cadrul Universităţii de Medicină din Craiova acuzaţi de luare de mită sunt: Dănuţ Firu, Cristina Petrică, Daniela Cernea, Liviu Chirigiu, Ştefana Oana Purcaru şi Lucica Roşu.
 
Interceptări din dosarul profesorilor acuzaţi de luare de mită:  
 
-Student-Dădui 600, nu 500
-Doamnă-De ce dăduşi 600?
-Student- pentru că nesimţita de ... nu pune bani, ea se ... şi îşi aranjează.
 
-Student- Le luarăm la una o pereche de cercei şi cu pandantiv şi la una doar o perche de cercei.
-Doamnă –Îhî
-Asta costă 10 milione şi jumătate
 
Procurorii au confiscat din locuinţele suspecţilor 33.508 lei, 9.210 euro şi 205 dolari, dar şi numeroase bijuterii din aur şi argint.
 
 
   
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: