Dolj: Ţeavă de gaz fisurată în urma unui accident în care au fost implicate două maşini. O persoană a fost rănită

Dolj: Ţeavă de gaz fisurată în urma
unui accident în care au fost implicate două maşini. O persoană a fost rănită

Foto: news.ro

O ţeavă de gaze a fost fisurată duminică dimineaţă în localitatea Coşoveni din judeţul Dolj, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două maşini, iar o persoană a fost rănită. La faţa locului se află echipaje de pompieri, care intervin pentru a preveni producerea unei explozii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică dimineaţa în localitatea Coşoveni, unde o conductă de gaz a fost fisurată în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Astfel, două maşini au intrat în şanţ în dreptul cimitirului din localitatea Coşoveni, fisurând o ţeavă de gaz care se află în zonă.

La faţa locului au mers echipaje de pompieri, pentru a asigura măsurile de protecţie până la sosirea unei echipe de la firma de gaz.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită, fiind transportată la spital. De asemenea, circulaţia în zonă a fost deviată pe o rută ocolitoare până la finalizarea intervenţiei. 

 

citeste totul despre: