Doi poliţişti au fost bătuţi de cinci tineri care petreceau pe stradă. Agresorii au fost condamnaţi la închisoare pentru ultraj şi lovire

Doi poliţişti au fost bătuţi de cinci tineri care petreceau pe stradă. Agresorii au fost condamnaţi la închisoare pentru ultraj şi lovire

Tinerii care i-au lovit pe oamenii legii au fost condamnaţi la închisoare cu executare

Cinci persoane de etnie romă au fost condamnate la închisoare cu executare pentru lovire şi ultraj. Agresorii au lovit anul trecut doi poliţişti de la Secţia 3 din Craiova.

Oamenii legii au fost solicitaţi să intervină anul trecut în cartierul Vaelea Roşie, acolo unde cinci persoane tulburau liniştea publică, ei scoţând mai multe mese afară pe trotuar şi dând muzica la volum tare. Poliţiştii au fost loviţi de tinerii care petreceau în stradă, iar pentru a aplana conflictul au fost nevoiţi să tragă două focuri de armă în plan vertical.
 
Condamnaţi la închisoare
 
Agresorii au fost reţinuţi şi trimişi în judecată pentru lovire şi ultraj. Magistraţii Judecătoriei Craiova i-au condamnat la închisoare cu executare.
 
Marian Costescu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, iar Cosmin Costescu, Elena Gabriela Ţiclete, Paul Toader şi Ana Maria Drăghici, au primit fiecare câte 2 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: