Doi fraţi din Craiova au fost reţinuţi pentru contrabandă. Oamenii legii au găsit ţigări ascunse în pereţii falşi ai unei autoutilitare VIDEO

Doi fraţi din Craiova au fost reţinuţi pentru contrabandă. Oamenii legii au găsit ţigări ascunse în pereţii falşi ai unei autoutilitare VIDEO

Ţigărrile de contrabandă au fost confiscateŢigărrile de contrabandă au fost confiscate

Doi fraţi din Craiova au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de  contrabandă cu ţigări. Inculpaţii vor fi prezentaţi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oamenii legii au depistat în trafic, în comuna Leu, doi craioveni care transportau ilegal mai multe pachete de ţigări netimbrate. În urma percheziţiei au găsit ţigări de contrabandă în pereţii falşi ai autoutilitarei.

„Într-un compartiment ascuns (pereţi dubli) au fost identificate 8.990 de pachete ţigări (179.800 de ţigarete) fără timbru de marcaj fiscal, provenite din contrabandă, precum şi suma de 64.000 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării şi au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Craiova pentru calcularea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului. De asemenea, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării şi suma de 64.000 de lei, totodată fiind indisponibilizat şi autovehiculul respectiv“, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

VIDEO

 

Daniel şi Ionuţ Antonie, de 37, respectiv 38 de ani, au fost reţinuţi şi sunt acuzaţi de comiterea infracţiunii de contrabandă de ţigări. Marfa a fost confiscată, iar cei doi fraţi vor fi prezentanţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

 

citeste totul despre: