Directorul Liceului „Henri Coandă“ a fost de acord să motiveze mii de absenţe unor elevi. Tinerii au lipsit nemotivat o lună de la şcoală pentru a organiza unele eveniment house

Directorul Liceului „Henri Coandă“ a fost de acord să motiveze mii de absenţe unor elevi. Tinerii au lipsit nemotivat o lună de la şcoală pentru a organiza unele eveniment house

Profesoara de franceză a declarat că unii elevii au cerut în scris motivarea absenţelor

Elevii recunosc că i-au cerut directorului Liceului „Henri Coandă“ în scris să le motiveze absenţele în perioada 02.05.2012-04.06.2012. Tinerii au scris negru pe alb că s-au ocupat de organizarea evenimentelor house şi au cerut drept răsplată motivarea absenţelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Dragu, directorul Liceului „Henri Coandă“ fără să stea prea mult pe gânduri a semnat fiecare cerere în parte, iar astfel tinerii au scăpat de miile de absenţe. Totul a ieşit la iveală, după ce o profesoară de franceză a semnalat acest lucru la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj „ Unii elevi au acumulat şi 200 de absenţe, iar eu am fost nevoită să le motivez 90%. Au venit la mine cu cereri semnate de domnul director şi nu am mai avut ce face. Nu mi se pare normal ca un copil să lipsească o lună de la şcoală pentru a se ocupa de organizarea unor evenimente. Când am semnalat acest lucru unii elevii m-au huiduit. Eu nu le vreau decât binele acestor tineri. Pe cei care au avut sute de absenţe nu i-am băgat în bac“, a spus Asineta Preduş, professor de franceză, Liceul „Henri Coandă“.

CLICK aici pentru GALERIE FOTOIniţial nu a recunoscut nimic

Directorul Liceului „Henri Coandă“ nu a recunoscut absolut nimic şi a spus iniţial că sunt doar invenţi. În momentul în care a văzut cererile elevilor prin care îi solicitau motivarea absenţelor în perioada 02.05.2012-04.06.2012 a spus că a semnat ca primarul „Eu am multe cereri de semnat şi nu stau să le citesc pe toate. Doamna dirigintă de ce a motivate absenţele din catalog? Nu a obligat-o nimeni să facă acest lucru“, a spus Mihai Dragu.

Elevii au recunoscut că le-au fost motivate absenţele „Am depus cerere la domnul director, iar doamna dirigintă ne-a motivate absenţele. Noi am organizat mai multe evenimente house şi toate au fost beton. Domnul director este DJ la toate petrecerile“, a spus un elev al Liceului „Henri Coandă“.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a demarat o anchetă la Liceul „Henri Coandă“, pentru a stabili cum au fost motivate miile de absenţe. Dcaă va fi găsit vinovat directorul instituţiei riscă să fie demis.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările