Directoarea unui liceu şi soţul său, loviţi de o autoutilitară condusă de un bulgar. „Doamne, ce scenă cumplită“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
directoare

Accidentul a avut loc în localitatea doljeană Cetate. Cei doi soţi discutau lângă autoturismul pe care-l parcaseră pe marginea drumului. Nu au avut timp să mai fugă din calea autoutilitarei care era condusă de un şofer bulgar.

Accidentul a avut loc miercuri, 28 aprilie, în localitatea doljeană Cetate. 

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bărbatul şi femeia care este chiar directoarea Liceului Teoretic „Gheorghe Vasilichi“ din Cetate coboară din autoturismul personal. 

Cei doi lasă maşina pe marginea drumului şi aşteaptă să traverseze. 

La un moment dat, însă, şoferul unei autoutilitare care tosmai încercase să evite impactul cu o altă maşină, a tras de volan şi a intrat în plin în vehiculul staţionat neregulamentar. 

Femeia şi bărbatul au fost loviţi în plin. 

"Doamne, ce scenă cumplită am văzut. Femeia a fost aruncată direct la pământ, a rămas nemişcată, iar soţul ei a fost luat pe capota maşinii şi a căzut şi el secerat. Am crezut că au murit pe loc amândoi", a povestit unul dintre martori.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat s-au deplasat imediat la faţa locului şi au demarat cercatările.

"Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, cetăţean bulgar, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară ce tracta o remorcă şi care circula pe DN 56A, din direcţia Drobeta Turnu Severin către Maglavit, ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de de ani, din comuna Cetate, intrand în coliziune cu un autoturism staţionat neregulamentar, parţial pe partea carosabilă. 

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 45 de ani şi o femeie de 47 de ani, care se aflau pe partea carosabilă a DN 56A, au fost transportaţi la spital, fiind constienţi şi cooperanţi. Conducătorii auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Şeful Poliţiei Locale Craiova a răsturnat o roabă cu deşeuri în curtea unei femei. „Doamnă, v-aţi pierdut gunoiul“ VIDEO

Membrii unei familii s-au luat la bătaie în trafic. Motivul: o ceartă pe Facebook a copiilor. „Ba al tău a înjurat“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite