Delir pe Facebook. Un inspector şcolar postează semne obscene, iar profesorii îi răspund: „Yes, boss“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ani draghici foto facebook

Protagonista postării cu semne obscene de pe Facebook a stârnit, culmea, un val de aplauze din partea profesorilor. Inspectorul şcolar Ani Drăghici a fost şi preşedinta centrului de evaluare unde s-au înregistrat cele mai grave erori în privinţa notelor obţinute de elevi.

Ani Drăghici, inspector pentru programe comunitare şi integrare europeană în cadrul Inspectoratului Şcolar Dolj, a postat recent pe pagina sa de socializare următorul mesaj: „Atunci când javrele latră despre tine... Aminteşte-le că le-ai dat să mănânce“. Mesajul a fost însoţit şi de un semn obscen: o mână cu degetul mijlociu ridicat.

Postarea a apărut imediat după ce presa locală a vorbit despre averea inspectorului şcolar. "Pe primul loc în ceea ce priveşte veniturile se situează Ani Drăghici, inspector şcolar pentru programe comunitare şi integrare europeană de aproximativ opt ani. Conform declaraţiei de venituri, în 2020 Drăghici a avut venituri de 368.000 de lei, adică 75.876 de euro, realizate împreună cu soţul. O bună parte din bani provin din fonduri europene", a scris gds.ro.

În articol, ziariştii au detaliat cum câştigă Ani Drăghici bani din 14 surse. "Lucrează la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj ca inspector pentru programe comunitare şi integrare europeană, de aici încasând salariul de 70.035 lei. Tot de la ISJ Dolj a luat, ca expert proiecte, încă 44.193 de lei. A fost expert proiect şi la CCD Olt, de unde a încasat 11.368 de lei, la care se mai adaugă un salariu de 16.368 de lei, tot ca expert proiect, de la Asociaţia Dominou Craiova, pe care a fondat-o. A lucrat şi ca formator la Asociaţia Centrul Metropolitan Resurse Umane CRUM, de unde a mai încasat suma de 1.000 de lei. Apoi a fost şi formator CCD Dolj, instituţie care îşi are sediul tot în clădirea ISJ Dolj, de unde a mai încasat 2.091 lei. A fost şi la Liceul „Traian Vuia“, de unde a luat un salariu de 3.291 lei ca profesor şi expert proiecte. A trecut şi pe la Şcoala Gimnazială Podari, de unde a încasat 7.167 de lei ca profesor proiect ACCES. La ANPCDEFP a fost multiplicator Helpdesk şi a mai adăugat la venit 3.847 de lei", menţionează gds.ro.

Imediat după publicarea articolului, Ani Drăghici a postat pe pagina sa de socializare mesajul amintit anterior.

foto dolj

Postarea a strâns câteva zeci de aprecieri, iar mai mulţi profesori nu au ezitat să şi comenteze. "Corect!... Bravo!... Yes, boss!".

Ani Drăghici a şters, însă, postarea când a văzut că există şi voci care dezaprobă un astfel de comportament venit din partea unui dascăl.

"Dragii mei, voi cei care mă cunoasteţi de ani şi ani, ştiţi bine că nu mă caracterizează asemenea fapte, gesturi sau cuvinte. Probitatea mea profesională, demonstrată de-a lungul întregii cariere, îmi este acum ştirbită de alte persoane, rău-voitoare, care nu au nimic de-a face cu actul de învăţământ sau cu moralitatea. Vă asigur că sunt aceeaşi persoană pe care aţi cunoscut-o, fidelă familiei şi educaţiei de peste 35 de ani. Sunt victima unei campanii de defăimare pe plan personal şi profesional, campanie ale cărei subterfugii nu doresc să le comentez", a scris Ani Drăghici pe Facebook.

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

VIDEO Momentul în care cel mai vocal activist de mediu din Suceava este atacat cu o scândură. „Să vină Poliţia! Ne omoară acum!”

 

Mesajul alarmant al unui poliţist sindicalist: „Este Poliţia Română un sistem semi-mafiot? În opinia mea, da!“

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite