Cum a reuşit să evadeze tânărul de 23 de ani din arestul IPJ Dolj. Deţinutul este extrem de periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evadatul are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent FOTO / IPJ Dolj
Evadatul are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent FOTO / IPJ Dolj

Tânărul este din Dolj şi era deja condamnat la 3 ani închisoare pentru furt şi suspectat că a ucis o bătrână de 82 de ani după ce a tâlhărit-o.

Deţinutul care a evadat se numeşte Andrei Sorin Cruţan, are 23 de ani, şi este din comuna doljeană Unirea. Fusese scos din Penitenciarul de Maximă Siguranţă unde îşi ispăşea o condamnare de 3 ani pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt şi adus în arestul IPJ Dolj. Vineri dimineaţa urma să fie audiat într-un dosar de omor. Poliţiştii cercetează cazul unei femei de 82 de ani din localitatea Mischii care a fost ucisă în propria casă după ce a fost tâlhărită, iar principalul suspect este chiar Andrei Sorin Cruţan.

Joi, 18 noiembrie, în jurul orei 18, tânărul a fost scos în aşa numita "cameră de plimbare", o încăpere cu pereţi din beton, împrejmuiţi cu sârmă ghimpată, dar fără tavan. Lăsat nesupravegheat, deţinutul a forţat o uşă veche, care nu mai era folosită, şi a reuşit să fugă.

La IPJ Dolj s-a dat imediat alarma. Zeci de poliţişti şi jandarmi încearcă să-l găsească.

Într-un comunicat remis presei, reprezentanţii IPJ Dolj au dat semnalmentele deţinutului şi hainele pe care acesta le purta în momentul evadării.

"Cel în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul  evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.

Cel în cauză fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru, pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

  

Vă recomandăm să citiţi şi:

O craioveancă are de plătit la curent peste 16.000 de euro. „Am un TV, un frigider, un boiler şi 4 becuri”. Reacţia Enel Energie Muntenia

Mesajul adresat României de Comisia Europeană: Pentru a evita lockdown-ul, adoptaţi Certificatul verde. E nevoie de curaj politic

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite