Cum îşi face singur viziere un medic urgentist. „Fabric şi pentru colegi, până le-om primi pe alea profi“ VIDEO

Cum îşi face singur viziere un medic urgentist. „Fabric şi pentru colegi, până le-om primi pe alea profi“ VIDEO

Răzvan Valentin Vasioiu, medic

Răzvan Valentin Vasioiu este medic urgentist în Bucureşti şi în timpul liber realizează tutoriale să-şi poată ajuta colegii. Mai întâi a făcut două filmuleţe în care a explicat cum trebuie să te echipezi şi dezechipezi corect atunci când mergi într-o zonă de risc cu Covid-19, iar apoi s-a gândit să ajute cu viziere lucrate chiar de mâna lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doctorul Răzvan Valentin Vasioiu a arătat într-un video cum se pot improviza nişte viziere dacă spitalul nuţi spitalul nu are de unde să ofere echipamentul atât de necesat în lupta cu Covid 19.

Vasioiu a recunoscut că a studiat pe internet mai multe tutoriale şi a ales să facă "viziere de urgenţă" din dosare cu şină. Medicul şi-a avertizat, însă, colegii să cumpere dosare care au folia transparentă. 

„Vedeţi să aibă chestia aia transparentă pentru că unele au foaia mătuită şi nu prea se vede", a fost sfatul medicului.

Pentru că viziera pe care şi-a confecţionat-o singur a avut succes printre colegi, doctorul Vasioiu s-a hotărât să le facă şi acestora câte un echipament de protecţie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: