Cum a fost răpită o tânără din Dolj chiar sub privirile părinţilor ei. „Lăsaţi-o, nu v-o dau” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SURSA FOTO Captură video camera supraveghere
SURSA FOTO Captură video camera supraveghere

Fata în vârstă de 18 ani a fost târâtă de păr şi urcată cu forţa într-o maşină. Mama sa a încercat s-o salveze, dar răpitorii au trântit-o pe femeie la pământ şi au reuşit să fugă. Ulterior, au fost prinşi şi arestaţi.

Incidentul a avut loc pe data de 30 decembrie în localitatea doljeană Catane. În imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zonă se vede cum doi tineri răpesc o fată în vârstă de 18 ani chiar de lângă rudele sale. 

Tânăra este târâtă pe asfalt şi băgată cu forţa într-o maşină. Aceleaşi imagini arată cum rudele încearcă să o salveze, dar toate eforturile sunt zadarnice. 

„Lăsaţi-o, nu v-o dau. Nu plecaţi, lăsaţi-mi fata”, a strigat disperată mama tinerei după ce a fost lovită şi  trântită la pământ de unul dintre răpitori.

Familia a sesizat imediat poliţia şi în toată zona s-au organizat filtre. Fata a fost găsită a doua zi pe raza municipiului Slatina.

„Au fost desfăşurate activităţi specifice, fiind depistat în trafic de către poliţişti din cadrul IPJ Olt, pe raza municipiului Slatina, un autoturism în care se afla tânăra. Acesta a fost preluată de poliţiştii doljeni şi condusă la sediul poliţiei pentru audieri. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii doljeni în colaborare cu poliţisti din cadrul IPJ Argeş au fost identificati doi tineri, de 21 şi 29 de ani, din comuna Merişani. Aceştia sunt bănuiţi că s-ar fi deplasat pe raza comunei Catane, la domiciliul tinerei, pe care ar fi urcat-o cu forţa într-un autovehiculul în care se mai aflau alţi trei bărbaţi”, s-a arătat într-un comunicat al IPJ Dolj.

Tânăra de 18 ani se  pare că avusese o relaţie cu unul dintre răpitori. Bărbatul nu ar fi suportat despărţirea de fosta iubită şi spunea că vrea să o ia de nevastă chiar şi cu forţa.

În urma celor întâmplate, cei doi doi răpitori au ajuns în faţa magistraţilor. Astfel, Judecătoria Băileşti a emis mandate de arestare pe numele a doi tineri din Argeş. Aceştia sunt acuzaţi de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Alexandru Cumpănaşu a povestit elevilor cum a făcut el amor cu profesoare. „Să vă aduc aminte de sexul prin toaletă?“ VIDEO

Klaus Iohannis dă undă verde DNA pentru urmărirea penală a fostului ministru Costel Alexe

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite