Cum foloseşti zaţul de cafea în „războiul“ cu celulita. Rezultatele pot fi uimitoare

Cum foloseşti zaţul de cafea în „războiul“ cu celulita. Rezultatele pot fi uimitoare

Zaţul de cafea pe care-l aruncaţi zilnic la gunoi, îl puteţi strânge şi folosi ca produs de înfrumuseţare. Este sfatul unei asistente medicale pasionată să descopere reţete sănătoase şi naturale pentru întreţinerea corpului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Zoiceanu are 28 de ani, este asistent medical şi spune că, atunci când a venit vorba de îngrijirea corpului, a evitat să cumpere produse din comerţ. "Prefer să-mi prepar eu cremele în casă. Ştiu că nu conţin chimicale, le prepar cu mâna mea şi nu au ce să-mi facă rău", spune Andreea Zoiceanu.
 
Tânăra recunoaşte că de mult timp încearcă să găsească o soluţie pentru pielea de pe coapse şi abdomen, încearcă să găsească un remediu pentru celulită. Iar zaţul de cafea a fost elementul care, încet-încet, a început să atenueze efectul „coajă de portocală“ de pe picioare.
 
Cum trebuie să procedaţi
 
„Amestecaţi zaţul de cafea cu ulei de măsline şi miere. Întindeţi crema obţinută pe coapse şi abdomen. Masaţi uşor fiecare porţiune în parte, în total cel puţin 2-3 minute. Apoi luaţi o folie alimentară şi înfăşuraţi cu grijă coapsele şi abdomenul. Ideal este ca împachetarea să se facă pe timpul nopţii, dar puteţi să lăsaţi crema cu zaţ să acţioneze şi pe timpul zilei măcar o oră. Important este să vă îmbrăcaţi puţin mai gros.
 
După ce daţi folia jos, mergeţi direct la duş. Imediat veţi observa că pielea dumneavoastră este mai catifelată. Dacă vezi repeta zilnic acest procedeu, efectele nu vor întârzia să apară şi, cu certitudine, zaţul de cafea nu va mai ajunge la gunoi“, spune Andreea Zoiceanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările