Cum arată taraba unui comerciant de harbuz: „Mi-am făcut banner cu buletinul să arăt că vând pepenii de la mama lor”

Cum arată taraba unui comerciant de harbuz: „Mi-am făcut banner cu buletinul să arăt că vând pepenii de la mama lor”

Imaginea devenită virală pe internet FOTO Reddit

Povestea a ieşit la iveală după ce un cetăţean englez a făcut o fotografie cu taraba bărbatului şi a distribuit-o pe internet.

Ninel Turlacu are 47 de ani şi este de loc din localitatea doljeană Dăbuleni. De vreo 20 de ani s-a mutat, însă, în Petroşani şi vinde legume şi fructe într-o piaţă.

Problemele apar când vine vorba de comercializarea pepenilor verzi. „Eu vând şi pepeni în Petroşani, dar îî aduc de acasă, de la mama lor. Adică din Dăbuleni. Acolo am o cultura de lubeniţă, merg în Dăbuleni, am grijă de ea, o ud, iar când vine vremea încarc marfa şi o aduc la Petroşani. Sunt mulţi comercianţi care vând lubeniţă în piaţă şi toţi spun că e  de Dăbuleni. Eu am vrut să le demonstrez asta”, spune Turlacu.
 
Iar ideea i-a venit imediat. „Zilnic, dar zilnic, scoteam din buzunar buletinul să le arăt clienţilor că sunt din Dăbuleni şi marfa vine de acolo. Aşa că m-am gândit să rezolv altfel problema. M-am dus şi mi-am făcut banner cu buletinul. Când am dat comanda, omul s-a cam mirat, dar i-am explicat de ce vreau un astfel de banner, i-am spus că mă interesează să se vadă foarte bine locul de naştere şi aşa am rezolvat problema”, a explicat Ninel Turlacu.
 
Cel care a descoperit taraba olteanului a fost un turist englez care imediat a făcut o fotografie şi a postat-o pe reţelele  de socializare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: