Criminalul tânărului care a plătit cu viaţa pentru că şi-a apărut un prieten, condamnat la 12 ani de închisoare

Criminalul tânărului care a plătit cu viaţa pentru că şi-a apărut un prieten, condamnat la 12 ani de închisoare

Felix Cristian Bîscă a fost ucis în plină stradă

Felix Cristian Bîscă, zis Bimby, în vârstă de 27 de ani, din Craiova, a fost ucis în noaptea de 2 spre 3 septembrie 2017 în plină stradă cu un cuţit tip baionetă. Criminalul a fost trimis în judecată pentru omor şi condamnat de Tribunalul Dolj la 12 ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că între victimă şi atacator a izbucnit un conflict, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. Florentin Popa l-a înjunghiat în plină stradă pe Felix Cristian Bîscă în inimă cu un cuţit tip baionetă. „În noaptea de 2 spre 3 septembrie, în timp ce se aflau în faţa magazinului nonstop situat lângă staţia de autobuz de la Complexul Baba Novac din cartierul Brazda lui Novac, între victima Bîscă Felix Cristian şi Popa Florentin s-a iscat un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi. Conflictul verbal a degenerat, în ciuda faptului că martorii prezenţi au încercat să-l aplaneze, astfel că inculpatul Popa Florentin a reuşit să înjunghie victima în zona precordială, peste umărul unui martor, cu ajutorul unui cuţit tip baionetă, cu lungimea lamei de 31 de centimetri. Ca urmare a loviturii aplicate, victima s-a prăbuşit la sol, decedând la scurt timp, astfel că, la sosirea ambulanţei, echipajul medical a constatat decesul“, susţin procurorii din cadrul Prachetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 
Apropiaţii lui Felix Bîscă, zis „Bimby“ au precizat că acesta a plătit cu viaţa pentru că a încercat să îşi apere un prieten.
 
Condamnat la 12 ani de închisoare
 
Inculpatul Florentin Popa, de 31 de ani, din Craiova, a fost trimis în judecată pentru omor, iar Tribunalul Dolj l-au condamnat la 12 ani de închisoare. Inculpatul trebuie să mai plătească 18.500 lei daune materiale şi 100.000 euro daune morale, mamei tânărului ucisîn plină stradă.
 
Sentinţa dată de Tribunalul Dolj pe data de 15 martie nu este defintivă şi poate să fie atacată la Curtea de Apel Craiova.   
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările