Criminala de la metrou a fost cu un bărbat la un cinematograf din Bănie şi a văzut filmul „Crima din Orient Express: „Era dezaxată şi cu privirea pierdută“

Criminala de la metrou a fost cu un bărbat la un cinematograf din Bănie şi a văzut filmul „Crima din Orient Express: „Era dezaxată şi cu privirea pierdută“

Magdalena Şerban a împins pe data de 12 decembrie o tânără sub roţile trenului

Magdalena Şerban, femeia în vârstă de 36 de ani din Craiova arestată joi, 14 decembrie, pentru omor şi tentativă de omor după ce a împins două tinere în faţa metroului, a fost la începutul lunii decembrie împreună cu un bărbat la un cinematograf din Bănie şi a văzut filmul „Crima din Orient Express“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia care le-a vândut biletele a povestit că a recunoscut-o imediat pe Magdalena Şerban în momentul în care au fost făcute publice imaginile de la metrou. „A venit la cinematograf la începutul lunii decembrie de trei ori în şapte zile. Prima data a întrebat cât costă biletele la film, însă nu a avut bani suficienţi să le cumpere. Era însoţită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, un om al străzii, iar ea era la fel îmbrăcată ca atunci când a comis crima de metrou. A doua oară au venit şi au cumpărat bilete la filmul «Crima din Orient Expres», iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afişe şi a plecat. Era dezaxată şi cu privirea pierdută. Nu căuta ceva anume. Nu mi-a venit să cred că am stat faţă în faţă cu o criminală“, a povestit femeia care le-a vândut biletele la film. 
 
Magdalena Şerban a fost arestată pentru omor şi tentativă de omor şi va fi supusă unei expertize psihiatrice. 

Potrivit rudelor Magdalenei Şerban, femeia a fost internată într-o clinică de psihiatrie din Madrid în 2009, unde ar fi fost tratată pentru o depresie severă. „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a povestit Constanţa Şerban, mama Magdalenei Şerban.
 
Magdalena Şerban a împins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub roţile trenului, în staţia Dristor. Tânăra în vârstă de 25 de ani a decedat, iar criminala s-a făcut imediat nevăzută, însă a fost prinsă după câteva ore de oamenii legii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările