Crima pentru care doi fraţi din Craiova au primit 38 de ani de închisoare. Au ucis un tânăr în plină stradă

Crima pentru care doi fraţi din Craiova au primit 38 de ani de închisoare. Au ucis un tânăr în plină stradă

Cei doi fraţi au ucis un tânăr în plină stradă

Doi fraţi din Craiova care au fost acuzaţi că au ucis un tânăr în plină stradă pe data de 6 decembrie 2016 şi-au primit sentinţa: 38 de ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel şi Luigi Teodorescu, doi fraţi din Craiova, sunt acuzaţi că pe data de 6 decembrie 2016 au ucis un tânăr în plină stradă în cartierul Craioviţa Nouă. Procurorii din cadrul Prachetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că inculpatul Gabriel Teodorescu l-a înjunghiat pe tânărul de 20 de ani, iar Luigi Teodorescu a fost cel care l-a ţinut pe Ionuţ Fieraru. Victima a decedat în urma loviturilor primit. 
 
Fraţii Gabriel Teodorescu, de 25 de ani, şi Luigi Teodorescu, de 22 de ani, ambii din Craiova, au fost trimişi în judecată pe data de 27 martie de procurorii din cadrul Parchetului pe lângă Tribunalul Dolj. Primul este acuzat de comiterea infracţiunii de omor şi alte violenţe, iar cel de-al doilea de complicitate la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. „În timp ce se aflau pe bulevardul Tineretului din municipiul Craiova, în zona Poştei din Craioviţa Nouă, pe fondul unui conflict preexistent între Teodorescu Luigi şi Fieraru Ionuţ, Teodorescu Gabriel l-a lovit pe acesta din urmă cu un cuţit în zona cervicală anterioară (gât), cu consecinţa producerii unor leziuni traumatice care i-au produs decesul.Profitând de starea de vulnerabilitate şi imposibilitatea de ripostă în care se afla acesta (Ionuţ Fieraru), fiind flancat şi imobilizat de inculpatul Teodorescu Luigi, inculpatul Teodorescu Gabriel i-a aplicat victimei cel puţin două lovituri cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, dintre care una în zona cervicală anterioară, care i-a secţionat două artere sanguine majore“, au precizat anchetatorii.
 
Magistraţii Tribunalului Dolj i-au condmant pe cei doi fraţi la închisoare, Luigi Teodorescu a primit 18 ani şi 8 luni închisoare pentru fapta sa, iar fratele său a primit o pedeapsă de 19 ani de închisoare. Instanţa a mai stabilit ca rudele tânărului ucis în plină stradă să primească suma totală de 50.000 de euro drept daune morale şi alţi 20.000 de euro drept cheltuieli cu înmormântarea.  
 
Hotărârea dată de Tribunalul Dolj nu este definitivă şi poate să fie atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările