Craiova: VIDEO/ Preşedintele CAS Dolj, lăutar de meserie

Cristian Popescu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate din Dolj a fost filmat la  un eveniment în timp ce presta un program artistic de excepţie la orgă. Bărbatul recunoaşte că are talent la muzică şi că în timpul liber mai câştigă un ban.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele CAS Dolj a uitat, însă să treacă în declaraţia de avere că are şi alte venituri suplimentare. Cristian Popescu a declarat că prestează unele servicii pe o cafea sau pe un suc şi că din când în când mai primeşte şi bani. „Mă mănâncă palmele şi din acest motiv cânt. Este o pasiune a mea de mic copil. Este adevărat că am cântat în campania electorală, dar am fost acolo unde m-au invitat şi nu am refuzat nici măcar o invitaţie“ , a spus directorul Casei de Asigurări de Sănătate Dolj.

Face parte din formaţia lui Cristi Bănăţeanu

Bănăţeanu a spus că împreună cu directorul Casei de Asigurări de Sănătate Dolj a făcut ceva bani, însă nu este vorba de miliarde de lei. „Tot ce am strâns la nunţi, botezuri sau la evenimentele la care am fost invitaţi să participăm am împărţit banii. Toţi suntem la fel şi este normal să se întâmple aşa“, a spus cântăreţul de muzică populară.

Şase directori pe trei posturi la CAS Dolj

Cristian Popescu, directorul de la  Casa de Asigurări de Sănătate Dolj a declarat, că la instituţia pe care o conduce există situaţie mai puţin obişnuită. „Nu cred că interesează pe cineva că eu cânt la nunţi, botezuri sau evenimente. În acest moment la CAS Dolj sunt şase directori. Trei fac parte din vechea gardă şi au intrat în concediu medical. S-au îmbolnăvit subit. Nu am avut ce face şi pe aceleaşi funcţii au fost angajaţi alţi oameni“, a spus preşedintele CAS Dolj. 
 
Directorii care sunt în concediul medical primesc lună de lună câteva milioane de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate Dolj. Cristian Popescu a mai declarat că pentru moment a lăsat meseria de lăutar şi vrea să se ocupe acum mai mult de management. „Îmi doresc să fac ceva pentru instituţia pe care o conduc. Eu sunt economist de meserie şi ştiu cum să fac lucrurile să meargă“, a mai spus Popescu.

Directorul CAS cântă la orgă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: