Craiova: VIDEO/ După modelul Covei, doi tineri din Dolj au tras bani cu cardul departe de casă

Craiova: VIDEO/ După modelul Covei, doi tineri din Dolj au tras bani cu cardul departe de casă

Foto: Arhivă

Laurenţiu Roşu, de 24 de ani, şi Yassir Elkhawad, de 22 de ani, ambii din Calafat, au fost săltaţi sâmbătă de poliţişti în timp ce demontau dispozitivele artizanale de copiere a datelor cardurilor şi de înregistrare video a codurilor PIN de pe două ATM-uri din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

În autoturismul cu care cei doi, oamenii legii au găsit dispozitive de fraudare a cardurilor şi diverse instrumente pentru montarea şi demontarea  dispozitivelor artizanale pe bancomate. Laurenţiu Roşu, de 24 de ani, şi Yassir Elkhawad, s-au cazat la un hotel din Bucureşti vineri, pe 6 mai, iar în dimineaţa zilei de sâmbătă au montat dispozitivele pe cele două bancomate. Când s-au întors să le ridice, doljenii au fost luaţi pe sus şi duşi în arest. Tribunalul Bucureşti a emis pe numele lor mandate de arestare pentru 29 de zile.

VIDEO/

Covei fotografiat de 38 de ori în timp ce „trăgea“ cu cardul

Procurorii DIICOT deţin imagini cu beizadeaua Iustin Covei in timp ce scotea fraudulos bani din bancomate. A mers chiar lângă un bancomat din Bucureşti de unde a tras cu cardul. Poreclit „Pralea" sau „Copilu'", Iustin Covei are o adevarată „colecţie" de dosare penale, fiind anchetat pentru prima dată cand avea doar 16 ani.

Iustiv Covei a fost arestat pe data de 16 septembrie 2009

Covei este cercetat în stare de libertate pentru clonare de carduri

Gruparea condusă de Covei jr. a adus prejudicii de milioane de euro în mai multe state din Europa, dar şi în Australia şi în Iordania. Alături de alte 15 persoane, Iustin a fost arestat la 18 septembrie 2009, iar luni au fost trimişi în judecată. În acest moment fiul „penal “, al judecătorului Covei este cercetat în stare de libertate.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările