Craiova: Revelion boieresc pentru craiovenii gurmanzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertele restaurantelor şi cluburilor din Craiova curg gârlă, chiar dacă mai este doar o zi până la trecerea în Noul An.
Ofertele restaurantelor şi cluburilor din Craiova curg gârlă, chiar dacă mai este doar o zi până la trecerea în Noul An.

Pensiuni, cluburi şi hoteluri s-au pregătit pentru a-şi întâmpina clienţii de Revelion. Deşi patronii restaurantelor din Bănie îşi răsfaţă clienţii cu meniuri exotice şi cât mai variate, niciun local nu are toate mesele rezervate pentru noaptea dintre ani.

Dacă încă nu v-aţi hotărât unde să vă petreceţi noaptea dintre ani, cluburile şi restaurantele din Bănie vin cu o ofertă bogată şi preţuri care variază între 170 şi 350 de lei de persoană. Unele pun la dispoziţia clienţilor chiar şi programe artistice sau concursuri cu premii.

Trupa "Dansez pentru tine", momeală de Revelion

Restaurantul RSR aduce clienţilor săi trupa de balet „Dansez pentru tine” alături de artistul Călin Geambaşu, iar meniul de Revelion este pentru toate buzunarele: în club, bufet suedez, la 180 de lei/persoană. La piscina interioară, tot bufet suedez pe acorduri de muzică uşoară şi populară, la 249 de lei /persoană.

În restaurant va fi un meniu stabilit, la 269 de lei, udat de un recital de excepţie Niculina Stoican şi Petrică Mâţu Stoian. Aceiaşi artişti vor oferi melodii de neuitat şi în Salonul RSR, unde meniul costă 320 de lei de persoană.

Murături de putină şi carne la garniţă

Revelion boieresc

La mare căutare sunt restaurantele cu specific românesc. De exemplu, organizatorii celor două pensiuni de la Beharca, „Carul din Stele” şi „La Izvoare”, se mândresc cu un meniu boieresc: carne la garniţă, murături din putină, trandafiri olteneşti, praz şi zaibăr din belşug. Nu vor lipsi caviarul şi preparatele din peşte, promit bucătarii.

Restaurantul Casa cu tei vine cu o ofertă gastronomică, ce vă va face să vă doriţi ca şi anul viitor să-i călcaţi pragul, promit bucătarii. Meniul, ce conţine specialităţi recunoscute (dorada la cuptor, sărmăluţe în foi de viţă, friptură pacheţel surpriză, tort de ciocolată, gustări reci tradiţionale) şi lista de vinuri premiate atent alese (open bar), cu siguranţă  vă vor face să fiţi încântaţi de atmosfera caldă şi ambientul rafinat.

Reduceri la meniuri

Aici, meniul pentru o persoană este de 250 de lei, cu reducere. La Casa Împăratului, meniul este de 250 de lei în restaurant şi de 200 de lei în cramă. Aici, confortul, eleganţa, diversitatea meniului şi băutura oferită la discreţie cu siguranţă vă vor îmbia să-i treceţi pragul. „Avem un meniu cu aperitiv rece şi cald, peşte somon scăldat în fructe, ciorbă de potroace şi băutură la discreţie”, a spus o angajată. Şi restul restaurantelor vin cu oferte de invidiat.

No title

Revelion în decor medieval

Dacă vrei un Revelion în stil medieval, Casa Universitarilor te aşteaptă cu un meniu haiducesc, multe specialităţi din carne şi mult vin roşu. Dacă e să trecem la categoria romanticilor incurabili, atunci noaptea dintre ani ar putea fi una de neuitat atunci când veţi spune La mulţi Ani pe „balconul” hotelului Helin, în zgomot de Jacuzzi în suitele VIP, doar pentru 350 de lei. La Helin Aeroport, meniul costă 250 de lei/persoană şi este ieşit din comun.

„Printre specialităţi se numără tarta de kiwi cu somon fumee, brânza prezident nucă, file de somon în sos de şampanie şi stridii, melci din cârnaţi, şi multe , multe alte preparate tradiţionale”, ne-au spus organizatorii.   


Meniu la preţ de criză

Cluburile rămân însă cele mai populare locuri în care distracţia curge în pahare, iar muzica zguduie pereţii. Astfel, la Velvet locul de distracţie costă 50 de lei şi poţi aduce de acasă ce mâncăruri doreşti, iar băutura o poţi consuma de la bar. La Irsh Way Pub locul este 80 de lei. Pentru mâncare şi băutură acelaşi regim ca în Velvet.  Cei mai conservatori pot alege varianta unui Revelion acasă, în compania familiei sau a prietenilor.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite