Craiova: Primăria a scos la licitaţie construcţia pasajului suprateran

Autorităţile locale cer grupului de firme câştigătoare să finalizeze lucrarea de peste 10 milioane de euro în maxim 18 luni de la parafarea contractului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Construcţia pasajului suprateran din Valea Vlăicii ar putea începe la primăvară. Primăria a scos marţi la licitaţie lucrarea în valoare de peste 45 milioane de lei finanţată din fonduri europene, ofertanţii fiind obligaţi să depună dosarele până pe 13 ianuarie 2011. Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, câştigătorul poate fi doar un grup de firme aflate în asociere care va fi obligat să depună o garanţie de bună execuţie de 10% din valoarea contractului.
Proiectul pasajului face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al Craiovei şi a fost depus în acastă vară la Agenţia de Dezvoltare Regională. Municipalitatea susţine că noua construcţie va fluidiza traficul la kilometrul 0 al oraşului, preluând traficul de pe Calea Bucureşti pe Calea Severinului, spre DE 70.
Ofertanţii trebuie să facă dovada realizării unei cifre medii anuale de afaceri pe ultimii 3 ani egală sau mai mare decât: 90.000.000 lei adică aproape 21 milioane de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările