Craiova: Pavel Badea spune că palmaresul Ştiinţei este la Clubul Sportiv

Craiova: Pavel Badea spune că palmaresul Ştiinţei este la Clubul Sportiv

Pavel Badea atenţionează conducerea Ştiinţei de pericolele care pot apărea în retur

Povestea palmaresului echipei de fotbal Universitatea Craiova este departe de a fi încheiat. După ce Dinel Staicu a dezvăluit că palmaresul este la el, ieri Pavel Badea a reacţionat, spunând că istoria formaţiei se află la clubul-mamă, CS „U“ Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi nu are vreun document care să ateste acest lucru, directorul CS „U“ Craiova crede că palmaresul mult râvnit este la el. „Performanţele şi palmaresul au rămas în cadrul clubului-mamă, care are 62 de ani de existenţă şi din cadrul căruia secţia de fotbal a făcut parte timp de 43 de ani. Nu mai există niciun act referitor la detaşarea echipei din cadrul clubului. Nu s-a făcut niciun document prin care să se specifice faptul că patrimoniul nu rămâne la club. Logic, palmaresul este al clubului sportiv, care a asigurat finanţarea şi condiţiile necesare performanţei pentru echipă“, a declarat Pavel Badea pentru Prosport. 


Altfel, „Bădiţă“ ar fi de acord să de-a palmaresul lui Adrian Mititelu: „N-aş avea nimic împotrivă să dăm palmaresul clubului şi patronului actual fără nicio obligaţie din partea lui“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările