Craiova: FOTO /Cai cu putere, vânduţi la preţ de bolid de lux

Craiova: FOTO /Cai cu putere, vânduţi la preţ de bolid de lux

Expoziţia de cai se organizează pentru a patra oară în Dolj

Cei mai frumoşi cai din toată ţara au fost aduşi în comuna Robăneşti, din judeţul Dolj. Exemplare au participat la un târg cu vânzare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii evenimentului au declarat că preţul unora dintre armăsari poate ajunge chiar şi la 60.000 de euro, fiind vorba despre animale în care s-au investit sume exorbitante pentru hrană şi întreţinere.Marin şi Milo sunt doi cai din rasa Friziana, iar proprietarul  lor susţine că fiecare exemplar în parte costă 30.000 de euro. „Sunt doi cai de expoziţie. Sunt greu de întreţinut, dar merită. Am fost cu ei la mai multe expoziţii în toată ţara şi de fiecare dată au fost cei mai apreciaţi. Pe fiecare lună, am alocată suma de 2.000 de euro pentru hrană şi tratamentele de care au nevoie“, a spus Viorel Sergiu, din Dâmboviţa.


Oamenii prezenţi la târg au mărturisit că ar fi dispuşi să dea câteva mii de euro pentru un astfel de exemplar. „Mi-a plăcut foarte mult un cal din rasa Lipiţan. Proprietarul mi-a cerut 4.000 de euro pe el. Deocamdaă sunt dispus să dau 3.000 de euro. Dacă se răzgândeşte, pe loc îl cumpăr. Sunt crescător de cai şi îmi plac foarte mult “, a spus Ion Dumitru.


Citeşte luni în „Adevărul de Seară“ ce spun oamenii despre expoziţia de cai

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările