Craiova: Falsificatori de carduri reţinuţi în urma unui control în trafic

Craiova: Falsificatori de carduri reţinuţi în urma unui control în trafic

Falsificatorii de carduri vor fi prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă

Oamenii legii au reuşit să pună mâna pe trei bărbaţi din Craiova, care făceau parte dintr-un grup de falsificatori de carduri, care avea ramificaţii în toată ţara. Asupra lor au fost găsite înscrisuri,carduri bancare, trei telefoane bancare şi documente bancare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii au oprit în trafic o maşină pe străzile din Bănie unde au găsit în porbagaj un laptop, patru telefoane mobile, CD-uri şi patru capete de citire a benzii magnetice. Oamenii legii au mai pus mâna în acelaşi timp un alt falsificator de carduri tot din Craiova la Arad, chiar în timp ce acesta încerca să fugă din ţară în Amsterdam. Asupra lui au fost găsite dispozitive pentru desfăşurarea activităţilor infracţionale de tip skimming. Cei trei craioveni au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Astăzi vor fi prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, acces fără drept la un sistem informatic şi deţinerea de echipamente în vederea falsificării mijloacelor de plată electronică.     

În momentul de faţă nu se ştie câţi bani au reuşit să sustragă din conturi cei trei craioveni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările