Craiova: Diana Buşoi, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, a murit acasă, alături de familie şi prieteni

Diana Buşoi, de 37 de ani, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, a murit ieri dimineaţă, în jurul orei 10, după o lungă suferinţă provocată de cancer.

Ştiri pe aceeaşi temă

Apropiaţii Dianei Buşoi spun că aceasta s-a stins din viaţă acasă, şi nu a mai fost transportată la spital. Moartea şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) a survenit brusc, iar ambulanţa nu a mai avut timp să ajungă la locuinţa sa. În ultimele clipe de viaţă, alături de Diana Buşoi au fost familia şi câţiva dintre prieteni.

Cinci ani la conducerea Inspectoratului

Diana Buşoi a ocupat funcţia de inspector şcolar general din aprilie 2005, fiind ulterior înlocuită şi renumită pe post în luna octombrie a anului trecut. De la sfârşitul anului 2007 până în noiembrie 2008, Buşoi a devenit parlamentar PD-L de Dolj, în urma accederii în Parlamentul European a eurodeputatului Marian Jean Marinescu.  Timp de câteva luni în 2009, Diana Buşoi a ocupat funcţia de director al Direcţiei Judeţene de Sport.


Diana Buşoi şi-a început cariera în 1997 ca profesor de economie la Grupul Şcolar "Traian Vuia" din Craiova. Din octombrie 2003 până în aprilie 2005, Buşoi a ocupat, pe rând, funcţia de director adjunct şi director al acestei unităţi de învăţământ până în momentul în care a fost numită inspector şcolar general.

Atât organizaţia municipală a PDL cât şi cea judeţeană, unde Diana Buşoi avea funcţia de vicepreşedinte, şi-au exprimat regretul faţă de trecerea în nefiinţă a acesteia.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla când va avea loc înmormântarea Dianei Buşoi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările