Craiova: Claudia se reface după chimioterapie

Craiova: Claudia se reface după chimioterapie

Claudia Chelan va fi vizitată de cea mai bună prietenă, Oana

Claudia a fost externată, acum afl ându-se în căminul spitalului din Viena. Câteva zile, ea va merge la control. Următoarea cură de chimioterapie este programată pe 16 decembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prietenii îi duc dorul Claudiei Chelan. Oana Barbu, cea mai norocoasă dintre ei, a plecat astăzi spre Austria, pentru întâlnirea cu prietena ei de suflet.. „Am foarte mari emoţii, dar abia aştept să o văd. Am atâtea să îi povestesc şi atât de multe mesaje să îi transmit. În plus, îi fac şi o bucurie, pentru că îi duc perna ei preferată, pe care scrie «Hello Kitty»“, spunea Oana, înaintea plecării spre Viena. În darurile pe care i le-au pregătit Claudiei, au strecurat şi cartea „Costel Busuioc“, cu autograful tenorului, pe care povestea tinerei de 24 de ani l-a impresionat atât de mult, încât a decis să concerteze pentru ea pe 23 decembrie, pe scena Filarmonicii Oltenia, alături de soprana Diana Ţugui. Mai mult chiar, Costel Busuioc a anunţat că îi va dona onorariul.


Prima cură de chimioterapie, depăşită cu bine
Claudia a fost externată, iar acum se află în căminul Spitalului Universitar de la Viena. Câteva zile ea va merge la control. Următoarea cură de chimioterapie este programată pe 16 decembrie. Colegii de facultate speră să mai adune o parte importantă din cei peste 45.000 de euro, care ar mai trebui strânşi pentru întregul tratament şi transplantul cu celule stem, la concertul Coralei Universităţii de Medicină şi Farmacie, dirijat de profesorul Valentin Cîrlig. Intrarea se va face pe bază de donaţie. Concertul, ce va cuprinde piese specifice sărbătorilor de iarnă, dar şi din repertoriul propriu, va începe la ora 19.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările