Craiova: Avocaţii lui Solomon au cerut amânarea recursului pentru luni

Craiova: Avocaţii lui Solomon au cerut amânarea recursului pentru luni

Antonie Solomon, la Curtea de Apel

Apărătorii primarului Craiovei, Antonie Solomon, au cerut azi amânarea recursului formulat la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile a acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi avocaţi, Sebastian Răduleţu şi Marian Nazat, au depus acte justificative în instanţă, Nazat motivând că trebuie să participe la un proces la instanţa supremă, iar Răduleţu anunţând că este plecat la Sibiu, la o conferinţă.

Cererea de amânare e motivată, spun avocaţii, de faptul că nu au avut timp să pregătească apărarea.  Sebastian Răduleţu, avocat în cadrul cabinetului craiovean „Oancea, Răduleţu şi Gherghe”, a declarat aseară la postul de televiziune local TVS că probabil va solicita amânarea pentru a putea pregăti temeinic apărarea. Potrivit lui Răduleţu, ieri în jurul orei 16, încă nu fusese redactată hotărârea de arestare dată în cazul Solomon de judecătorii de la Tribunalul Argeş şi ca atare, nu se cunoşteau motivele deciziei.
Se pare că primarul Antonie Solomon a renunţat la serviciile casei de avocatură „Boştină şi Asociaţii”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările