Copil de 10 ani, rănit la un loc de joacă din Parcul „Nicolae Romanescu“. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel în vârstă de 10 ani a ajuns astăzi la Spitalul Judeţean din Craiova după ce a căzut dintr-o tiroliană amplasată în parcul „Nicolae Romanescu“. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Oamenii legii au stabilit că băiatul a căzut ca urmare a ruperii coardei ce face legatura între harnaşamentul de siguranţă şi scripetele tirolianei. Copilul a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Craiova, iar starea lui este stabilă. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a precizat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Copilul era la locul de joacă cu tatăl şi bunica, însă martorii au precizat că totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. „Am văzut cum a căzut copilaşul şi a început să plângă. Un astfel de incident nu ar fi trebuit să se întâmple. Să vedem acum cine îşi asumă vină. Ne este teamă să mai venim cu copiii la locul de joacă“, a spus o craioveancă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite