Cetăţeanul francez care a executat în stradă un bărbat din gelozie, condamnat la 12 ani de închisoare. Victima a fost împuşcată în cap

Cetăţeanul francez care a executat în stradă un bărbat din gelozie, condamnat la 12 ani de închisoare. Victima a fost împuşcată în cap

Cetăţeanul francez l-a împuşcat pe bărbatul din Dolj pentru o prostituată

Un francez în vârstă de 48 de ani a fost arestat în anul 2017 pentru tentativă de omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă. Samuel David Parra a împuşcat din gelozie un tânăr din comuna doljeană Gighera, folosind o armă pe care a introdus-o ilegal în ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
 
Samuel David Parra a cunoscut-o la Paris, în cursul anului 2016, pe Doina Avram, o tânără de 22 de ani din localitatea doljeană Bârca. Tânăra practica prostituţia, iar cetăţeanul francez s-a îndrăgostit de româncă, după care a devenit proxenetul femeii. Bărbatul a intrat în ţară pe data de 6 aprilie, pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac, înarmat. El s-a întâlnit cu Doina Avram, dar şi cu alţi doi bărbaţi, şi au plecat cu toţii  spre Craiova. Lucrurile au degenerat însă în momentul în care francezul a găsit-o pe Doina cu unul dintre cei doi bărbaţi: l-a împuşcat pe acesta direct în cap. Victima a fost transportată în stare gravă la spital, însă a decedat după trei luni. 
 
Condamnat la închisoare
 
Cetăţeanul francez a fost arestat în anul 2017 şi trimis în judecată, iar pe data de 9 martie a fost condamnat de Tribunalul Dolj la 12 ani de închisoare pentru infracţiunile comise. Hotărârea data de instanţă nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova.
 
Instanţa a mai dispus ca cetăţeanul francez să achite rudelor tânărului decedat suma totală de 160.000 de lei drept daune materiale şi morale, iar copilul  acestuia să primească suma de 300 de lei pe lună.
Samuel David Parra trebuie să mai achite Spitalului de Urgenţă Craiova suma de 265 de lei drept cheltuieli de spitalizare, iar Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni“ suma de 152.582 de lei.   
 
Cetăţeanul francez în vârstă de 48 de ani a încercat să fugă după ce l-a împuşcat în cap pe tânărul de 22 de ani, după care a îngropat arma. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că a crezut că o să fie sechestra 
 
citeste totul despre: